Miért lehet ez? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Június 13.- án összeragadtak a beleim,így meg kellett műteni. 50 cm- vágtak ki a vékonybelemből és azóta meg kell válogatnom mit eszek,amit be is tartok. Az a lényeg,hogy akkoriban hasmenésem volt,amire azt mondták,hogy ez természetes el fog múlni,de egésszen a mai napig tart, sőt rosszabb. Már jóval vizesebb,mint volt és többször kell eljárkálnom. Ráadásul,tegyük fel,hogy eszek és utána rá egy órára (nem minden esetben) el kell mennem WC-re és miután kijöttem, hiába ettem nem rég, éhes leszek. Szedek lactivot egyfolytában de nem veszem észre a javulást. Mi lehet ennek a baja? Szerintem az már nem normális,hogy 5 hónapja csak hasmenésem van. Már rég el kellett volna múlnia.#műtét #Hassmenés
2015. okt. 9. 20:57
1/1 wendy666 válasza:
Lehet hogy laktózérzékennyé vagy gluténérzékennyé ill. allergiássá váltál! Mindenképpen keress fel egy orvost, mert szerintem vagy allergia vagy egy jó kis bélfertőzés áll a háttérben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!