A fokhagyma főzve is immunerősítő vagy inkább nyersen?
Főzve van, akinél hasmenést okoz. Nyersen és pirítva a legjobb az illata.
#2, miért, mi a baj a paradicsommal? Tedd hozzá, hogy ez egy általad preferált, szubjektív ízlésvilág. Jó nyersen a paradicsom spagettire, májkrémhez. Ezt a nyers dolgot meg nyugodtan el lehet felejteni, az ember agya azért tudott 100gr fölé fejlődni, mert a fehérjét be tudta vinni sütve, főzve (tűz felfedezése), nyers kajákon élve még mindig előember-szinten lennénk. Erről persze gondosan hallgattok. Sokkal több tápanyag hasznosul a főtt zöldségből, húsból, mint a nyersből. Miért? Mert többet és joban tud belőlük elraktározni a szervezet, megemésztésük is könnyebben megy a gyomornak, bélrendszernek. Több nyomelem és vitamin hasznosul így, mint amennyi a hőkezelés által elvész! Természetesen teljesen feleslegesen ugattam el most ezt itt, úgy is megingathatatlanul tartja magát a dogma, hogy az a jó, ami nyers...
egyél sok c vitaminban gazdag ételt.
Meleg teát, sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!