Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Olvastam, hogy a fokhagyma...

Olvastam, hogy a fokhagyma állítólag nagyon jó az influenza megelőzésére, de mindenesetre immunerősítő. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 23:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Igen, így van. Nagyon egészséges és kiöli a bacikat.
2009. dec. 8. 23:49
 2/18 anonim ***** válasza:
32%

Ja,... ja...

Tényleg marha jó...

Kiöli a bacikat!

Csak az a gáz, hogy az influenzát VÍRUS okozza! (A vírus meg sza@rik a fokhagymára.) 8-@

Egyél sok-sok fokhagymát, és teliholdkor Kelet felé háromszor meghajolva fohászkodj Allah-hoz (vagy Buddhához, vagy a Jóistenhez, tökmindegy), hogy megúszd vérzéses tüdőgyulladás nélkül...

Mondjuk, be is oltathatnád magad, aztán védve lennél legalább a veszélyes szövődmények ellen, de ez gondolom már túl bonyolult számodra.

2009. dec. 9. 00:09
 3/18 anonim ***** válasza:
66%

A nyers fokhagyma tényleg nagyon jó immunerősítő. Csak utána sokáig elrontja a leheleted.

A legjobb ha beoltatod magad, és szedsz 1000mg-os retard C-vitamint.

2009. dec. 9. 00:09
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

Én nem oltatom magam, és egészséges vagyok, rendszeresen eszek zöldséget-gyümölcsöt, normálisan táplálkozom, mozgok minden nap, emberek között járok, a fővárosban élek, este hidegben végzek a munkával, tisztálkodom rendesen, nem félek a vírustól. Ha félek, jobb lesz? Már állítólag tombol a vírus, nekem meg semmi bajom, és az ismerőseim közül is csak kevesen betegedtek le, de szövődmények nélkül átvészelte eddig mindenki. Ja, lehet, hogy azért, mert eleve egészséges és nincs felülfertőződés veszély.

A fokhagyma valóban jó immunerősítő, a kellemetlen szagot el lehet űzni tejjel (tapasztalat, én már próbáltam, nem célzottan, hanem épp jólesett a tej reggel fokhagymavacsora után, és azt vettem észre, hogy fokhagymaszag volt-nincs).

2009. dec. 9. 00:31
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
nagyon jó a fokhagyma, fater is nyaggat, hogy többet egyek mert immunrendszer erősítő meg nem támad eg a H1. Csak a szaga ne lenne. De: 00:31-es kösz a tippet, ki fogom próbálni.
2009. dec. 9. 00:35
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
a fokhagymát egyétek este, és ne rágjátok meg, hanem vízzel nyeljétek le, mint vmi gyógyszert. d előtte persze vágjátok apró darabokra. így a lehellet sem lesz kellemetlen. és télleg jó immunerősítő, és a vért is tisztítja.
2009. dec. 9. 00:42
 7/18 anonim ***** válasza:
61%

1997-ben több mint 400-an haltak meg Mo.n hagyományos influenzában. Most H1N1-el csak 20nál tartunk.

Ez csak egy nagy hiszti amit a média meg a WHO generál.

Egy kis szellemi táplálék: [link]

2009. dec. 9. 00:56
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
2. válaszoló, te egy akkor egy tökfej lehetsz, hogy csak na :D, oltasd be magad minden sz@rral, meg az egész rokonságodat. Remélem, agyhalott leszel, jaa, már az vagy, hát van ez így...
2009. dec. 9. 00:56
 9/18 anonim ***** válasza:
48%

00:56-nak

Te meg remélem semmivel nem oltatod be magad, így hamarosan kiszelektálódsz a normális emberek közül. :D

Darwin törvényei szerint : a hülyék haljanak meg!

2009. dec. 9. 01:54
 10/18 anonim válasza:
100%

Magam is a fokhagymára "esküszöm". Igen, a fokhagyma öli a bacikat, az influenzát pedig vírus okozza, de a szövődményeket a bacilusos felülfertőzések okozzák.

Szóval szerintem nagyon jó a fokhagyma.

2009. dec. 9. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!