Olvastam, hogy a fokhagyma állítólag nagyon jó az influenza megelőzésére, de mindenesetre immunerősítő. Szerintetek?
Ja,... ja...
Tényleg marha jó...
Kiöli a bacikat!
Csak az a gáz, hogy az influenzát VÍRUS okozza! (A vírus meg sza@rik a fokhagymára.) 8-@
Egyél sok-sok fokhagymát, és teliholdkor Kelet felé háromszor meghajolva fohászkodj Allah-hoz (vagy Buddhához, vagy a Jóistenhez, tökmindegy), hogy megúszd vérzéses tüdőgyulladás nélkül...
Mondjuk, be is oltathatnád magad, aztán védve lennél legalább a veszélyes szövődmények ellen, de ez gondolom már túl bonyolult számodra.
A nyers fokhagyma tényleg nagyon jó immunerősítő. Csak utána sokáig elrontja a leheleted.
A legjobb ha beoltatod magad, és szedsz 1000mg-os retard C-vitamint.
Én nem oltatom magam, és egészséges vagyok, rendszeresen eszek zöldséget-gyümölcsöt, normálisan táplálkozom, mozgok minden nap, emberek között járok, a fővárosban élek, este hidegben végzek a munkával, tisztálkodom rendesen, nem félek a vírustól. Ha félek, jobb lesz? Már állítólag tombol a vírus, nekem meg semmi bajom, és az ismerőseim közül is csak kevesen betegedtek le, de szövődmények nélkül átvészelte eddig mindenki. Ja, lehet, hogy azért, mert eleve egészséges és nincs felülfertőződés veszély.
A fokhagyma valóban jó immunerősítő, a kellemetlen szagot el lehet űzni tejjel (tapasztalat, én már próbáltam, nem célzottan, hanem épp jólesett a tej reggel fokhagymavacsora után, és azt vettem észre, hogy fokhagymaszag volt-nincs).
1997-ben több mint 400-an haltak meg Mo.n hagyományos influenzában. Most H1N1-el csak 20nál tartunk.
Ez csak egy nagy hiszti amit a média meg a WHO generál.
Egy kis szellemi táplálék: [link]
00:56-nak
Te meg remélem semmivel nem oltatod be magad, így hamarosan kiszelektálódsz a normális emberek közül. :D
Darwin törvényei szerint : a hülyék haljanak meg!
Magam is a fokhagymára "esküszöm". Igen, a fokhagyma öli a bacikat, az influenzát pedig vírus okozza, de a szövődményeket a bacilusos felülfertőzések okozzák.
Szóval szerintem nagyon jó a fokhagyma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!