Többféle immunerősítő együttes szedése üti egymást?
Figyelt kérdés
Már annyira nem tudok kilábalni az állandó betegségből,hogy kínomban mindent egyszerre szedek,és ez nem tudom helyes-e.
Béres csepp, propolisz, grapfruit csepp, echinacia csepp, probiotikum, gyömbéres fokhagymás citromos mézes lötyi,és ezek mellé még homeo gyógyszert is.
Múlt hónapban 2doboz nagyon erős antibiotikumot etettek meg velem,azóta egyre rosszabb. Akkor se szívesen ettem meg,de énekes vagyok,kellett a hangom, muszáj volt. Most megint ott tartok,hogy minden buli után a kialvatlanság miatt újra elkap minden. :(((
Attól tartok hogy a sok vacak,amit magamba tömök, üti egymást. Lehetséges ez?
2015. aug. 3. 22:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!