Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon odafigyelek. Ugye nem...

Nagyon odafigyelek. Ugye nem kaphatok el így semmit?

Figyelt kérdés
Suli wc-ben elmentem pisilni muszáj volt mert már majdnem ....és hát még rengeteg idő mire hazaérek... kezet mostam alaposan aztán a kilincset zsepivel fogtam meg a kulcsot is...és úgy zártam be lehúztam a wc-t aztán felhajtottam az ülőkét és körbetöröltem nedves törlővel a csészének a tetejét majd letakargattam papírzsepivel a wc-be dobtam zsepit h ne fröcsögjön fel a víz majd felette félig guggolva pisiltem...aztán alaposan kezet fertőtlenítettem alkoholos géllel meg áttöröltem nedves törlővel és újra alkoholos géllel aztán tettem be új betétet....ugye semmit nem kaphattam el? gyűlölöm a nyilvános wc-ket
2015. szept. 26. 18:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajna a HPV-t is el lehet kapni más módon, nem csak nemi úton, de! Nemi úton se csak közösülés során, hanem mondjuk orális szex alkalmával is.

De kedves kérdező! Az, hogy most szűz vagy, az nem jelenti azt, hogy mindig az akarsz lenni, nem? Tehát ha majd lesz partnered, aki netán szintén nem szűz, vagy volt már bármilyen nemi tapasztalata, akkor éppen majd tőle is elkaphatod.

Szóval ne agyalj már ezen a hülyeségen!

Amúgy nekem nem a jelenlegi párom volt az első, voltak előtte mások is, akivel szexuális kapcsolatom volt, illetve ugye amit írtam, hogy iskola, munkahely mosdóját használom, nemrégiben volt egy komplex nemi beteg szűrésem, még AIDS tesztem is és képzeld, semmilyen ilyen jellegű betegségem nincs, szóval nyugi!!!

2015. szept. 26. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!