Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon odafigyelek. Ugye nem...

Nagyon odafigyelek. Ugye nem kaphatok el így semmit?

Figyelt kérdés
Suli wc-ben elmentem pisilni muszáj volt mert már majdnem ....és hát még rengeteg idő mire hazaérek... kezet mostam alaposan aztán a kilincset zsepivel fogtam meg a kulcsot is...és úgy zártam be lehúztam a wc-t aztán felhajtottam az ülőkét és körbetöröltem nedves törlővel a csészének a tetejét majd letakargattam papírzsepivel a wc-be dobtam zsepit h ne fröcsögjön fel a víz majd felette félig guggolva pisiltem...aztán alaposan kezet fertőtlenítettem alkoholos géllel meg áttöröltem nedves törlővel és újra alkoholos géllel aztán tettem be új betétet....ugye semmit nem kaphattam el? gyűlölöm a nyilvános wc-ket
2015. szept. 26. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Anyám,borogass! Napi szinten minimum kétszer megyek el WC-re a suliban és még soha nem kaptam el semmit. Pedig van, hogy nincs szappan és csak sima vízzel mosok kezet.
2015. szept. 26. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Pont így fogsz mindent elkapni, mert annyira betegesen véded magad, hogy semmi ellenálló képessége nem lesz a szervezetednek, ha majd tényleg olyan helyzetben leszel!

Oké, én sem ülök rá az ülőkére, de azért ekkora feneket nem kerítek neki, hogy ha nyilvános helyen kell mosdóba menni. Pedig ha azt nézem jó néhány éve végzem nap, mint nap a dolgokat először ugye az iskolában, most meg már egy ideje a munkahelyen, de még nem lett belőle problémám.

2015. szept. 26. 18:48
 3/11 A kérdező kommentje:
jó-jó..értem én ,hogy ez már kicsit soknak tűnik de nagyon féltem magam..szűz vagyok ..nem akarok ártatlanul bűnhődni más felelőtlensége miatt
2015. szept. 26. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem kaphattál el semmit, de egy pszichiáter nem ártana, mert ez egyenes út valami kézmosós-fertőtlenítős kényszerbetegséghez. Akkor sem kaptál volna el semmit ha úgy viselkedsz, mint egy normális nő. Fölé guggolsz, pisilsz, megtörlöd, majd kijössz és kezet mosol. Minden bacit egyébként nem tudsz lefertőtleníteni magadról, sőt az igazán gázosakat egyáltalán nem tudod, akármit is használsz. Ahol egy nőnek figyelnie kell, az a strand, szauna, szolárium (ha fekvő), máshol nem fogsz elkapni semmit csak ne ülj rá az ülőkére. És nem fröccsen semmi vissza ha pisilsz, az csak nagy wc-nél fordul elő. Ja és az viszont káros az egészségedre nézve ha folyamatosan visszatartod, bent vagytok a suliban délután 4-ig, minimum fél, háromnegyed liter vizet meg kellene innod ennyi idő alatt, kizárt, hogy nem kell tőle pisilned. Ha nem iszol az is baromi egészségtelen és ha visszatartod az is.
2015. szept. 26. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:
na és melyik az a betegség, amit mások felelőtlensége miatt egy nyilvános wc-ben elkaphatsz? Erre tényleg kíváncsi vagyok.
2015. szept. 26. 18:54
 6/11 anonim ***** válasza:

"nem akarok ártatlanul bűnhődni más felelőtlensége miatt"

Ugye azt tudod, hogy a legtöbb hüvelyi fertőzést nem elkapod, hanem a saját szervezetedben alakul ki, mondjuk egy jó kis antibiotikum kúra után? És akkor ilyenkor mi is a felelőtlenség?

Illetve nem védheted meg magad mindentől és minél több dologgal találkozik a szervezeted, annál ellenállóbb is lesz, csak hogy tudd.

Nyilván idegen helyen nem úgy használja az ember a mosdót, mint otthon, szóval óvatosabb, de amit te csinálsz, az már kimeríti a túlzás fogalmát.

2015. szept. 26. 18:55
 7/11 A kérdező kommentje:

úgy tanultuk,hogy a hpv egyes fajtáit is összelehet szedni nem nemi úton egy fertőzött zsepi stb

köszönöm a válaszokat próbálok nem kattogni rajta

2015. szept. 26. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
rosszul tanultátok, így nem lehet hpv-t kapni, csak szex, vagy a nemi szervek érintkezése által, viszont van rá védőoltás, mivel szűz vagy (ez az optimális helyzet) esetleg érdemes utánanézned, hogy szeretnél-e ilyet.
2015. szept. 26. 19:20
 9/11 A kérdező kommentje:
én úgy tudom az oltás korhoz van kötve 13 éves lányokra vonatkozik a támogatás(mert ők még valószínűleg szüzek) ..és én pedig már túl vagyok a 20on ..és elég drága az oltás
2015. szept. 26. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:
90 ezer ft és mivel szűz vagy beadathatod. Nem olcsó az biztos.
2015. szept. 26. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!