Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi bajom lehet? (15F)

Mi bajom lehet? (15F)

Figyelt kérdés
Minden hétköznap reggel hányingerem van, és az utóbbi 2 héten hányni is szoktam reggelente Epét. Minden tesi órán rosszul leszek ha futunk.. elkezdek szédülni, elnehezednek a lábaim és alig látok valamit mintha egy csillogó ködfelhő lenne a képemben.. aztán lefekszem és kis idő után jobb lesz... a szivem jelenleg is fáj. olyan...... szorító érzés.. mi lehet a bajom?.. amit előző nap megeszek, nagy része másnap reggel visszajön.
2015. szept. 19. 08:15
 1/7 anonim válasza:
Miért nem az orvost kérdezed?
2015. szept. 19. 08:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert az mocskosul nem mondott semmit, csak annyit, hogy kardiológiára kérjünk időpontot, és kész.. O.o szóóóval... arra meg nincs sok időnk hogy bemenjünk, mert anyum hajnali 3-től este 7-ig dolgozik. apu is kb így csak ő 5-ig, szóóval.. én meg nem tudom h merre van, meg ahhoz kéne szülő is.. O.o o.O
2015. szept. 19. 08:27
 3/7 A kérdező kommentje:
am meg... Gyakori Kérdések.... oldal... kérdezni lehet... :D könyörgöm, fuck logic :D
2015. szept. 19. 08:30
 4/7 anonim ***** válasza:

15 évesen már nem kell,hogy fogják a kezedet egy vizsgálaton, de ettől függetlenül a szülők vehetnek ki szabadságot, ha a gyerekük egészségéről van szó!

Addig is próbálj meg vércukrot és vérnyomást mérni, lehetőleg rendszeresen. Műszereket jó esetben az orvostól, a gyógyszertárból, vagy a szomszédoktól kérhetsz kölcsön, ha nincs otthon.

2015. szept. 19. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Na ja csak itt többnyire retardáltak osztják az észt és még hogyha valaki őszintén szeretne is segíteni ő akkor sem lesz orvos. Ez komolynak hangzik ember s te egy vadidegen kitudja milyen végzetségű ember tanácsát akarod meghallgatni? MENJ DOKIHOZ...! A saját érdekedben!
2015. szept. 19. 08:34
 6/7 Trafó1 ***** válasza:

Több bajod is lehet.

Este ne egyél sokat,de azért vacsorázz, a reggeli hányinger a sok gyomorsavtól is lehet a hányás meg magával hozza az epét mert üres a gyomrod.

A tesi órás dolog lehet vérnyomás ingadozás amit sok minden okozhat, de lehet vércukor is, reggelizzél de ne sokat, nem tudom menyire vagy sportoló típus de mivel ebben a korban nőtök mint a gomba a kevés mozgás is lehet aka , hogy a terhelésre így reagálsz.

A harmadik a szív dolog volt , no ezt majd a kardiológia megállapítja, remélhetőleg semmi bajod, a sok gyomorsav gyomorból visszaáramlása okoz szívtájéki fájdalmat ami igazából gyomorszáji fájdalom de közel van a két cucc, szerintem eléggé rendszertelenül étkezhetsz, (cáfolj meg ha tévedek)amolyan bekapok valamit rohanok eszem amit találok életed lehet, gyors növéssel, és kevés mozgással fűszerezve, talán némi idegeskedés is rátesz a panaszaidra egy lapáttal.

Mindenképpen beszélj a szüleiddel és vizsgáltasd ki magad.

2015. szept. 19. 08:44
 7/7 A kérdező kommentje:

1 kenyeret szoktam lefekvés előtt enni. max 2-t.

régen is, minden tesiórán és eddzésen kivétel nélkül ez volt. am.. a vérnyomásom alapból magas.. tehát olyan 130 körüli. (ebben a korban úgy tudom magas..)

étkezésem nem olyan.. :D minden nap rendesen szoktam enni, és nem azt amit találok :D .. az ideg hát... khmm.... minden nap megvan.. szó szerint minden nap. főleg az utóbbi 1 hétben valamiért... szülőkkel beszélni? anyummal megvolt. apum az K.O. ... vizsgálatot fogunk majd csinálni. rem. jól leszek.. köszi a válaszokat! utolsó: neked külön köszönet! :)

2015. szept. 19. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!