Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az, hogy egy bizonyo...

Miért van az, hogy egy bizonyos láz felett nem érzem, hogy bajom lenne?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mondjuk 37,5 körülig ráz a hideg érzékeny a bőröm ugye hasonlók de mondjuk 38 felett már mintha semmi bajom nem lenne.

Legutóbb 38,9-el sétáltam be ügyeletre az orvos meg csak így nézett, hogy nem kéne tudjak így sétálgatni ilyen lázzal. Lehet ő túlozta el egy kissé.

18/F

2015. szept. 7. 20:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Ilyen típus vagy. Én is jól elvagyok 39-el is ha végre megáll. Nálam pl addig rossz, amíg megy felfelé. Ha megáll vagy megy lefele, már teljesen jól vagyok.

Anya például dettó olyan típus, mint te. Semmi baja csak egyszerűen a lázat jobban viseli, mint a hoemelkedest.

Különbözőek vagyunk, erre is máshogy reagálunk.

2015. szept. 7. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!