MI LEHET A BAJOM? 1 hónapja megy a hasam es ma már 17-szer voltam wc-én! Ebböl 13-szor nem jutottam el a wc-ig! Voltam 3orvosnal de nem találtak semmit! Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 19:08
1/12 anonim válasza:
És milyen orvosnál voltál?
Gasztroenterológushoz menj!
2/12 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne, már nem igazán beszélgetnénk itt :D
3/12 A kérdező kommentje:
Az elsonek koszonom de olyan orvosnal voltam
A masodiknak pedig igaz de nagyon rosszul vagyok ugy hogy letszi segitsetek!
2015. júl. 17. 19:23
4/12 anonim válasza:
Kettes, biztosíthatlak róla, hogy van ilyen.
Kérdező, menj el sürgősen gasztroenterológushoz. Merrefelé laksz?
5/12 anonim válasza:
Egy ismerősömnek volt ugyanez, nála lisztérzékenység (glutén) volt az oka. Próbálj nem enni semmit, amiben liszt van (rizst sem), hátha megoldódik.
6/12 anonim válasza:
5-ös a rizsben miért is van liszt? :D Szerintem egy ételintolerancia teszt feltétlen kellene. Magán úton úgy gyorsabb, tudok egy megbízható, viszonylag olcsó helyet Pesten ha érdekel én is ott voltam. Nagyon profik voltak. Egészségkártyát is elfogadnak.
7/12 anonim válasza:
Most nézem, tényleg nincs benne glutén. Pedig az is gabonaféle, azt hittem, van. :)
8/12 anonim válasza:
Lisztérzékenység lesz valószinü,menj el vérvételre,és kérd,hogy nézzék meg,aztán ha az pozitív,akkor el kell menni gyomortükrözésre,az szájon át történik,ami nem túl vészes,viszont fontos
9/12 szamo77db válasza:
Csináltatni kellene széklettenyésztést, hogy nem tenyészik-e ki valami. Ha igen, akkor célzottan lehetne menni ellene. Vannak jó gyógyszerek, amik segítenek.
10/12 anonim válasza:
2-3 gerezd fokhagyma apróra vágva és vízzel lenyelni. Napi 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!