Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 4 éves kisfiamnak ma elkezdett...

4 éves kisfiamnak ma elkezdett menni a hasa, most voltunk 7-szer ma a WC-én és vért láttam a székletében. Ha beviszem a kórházba bent fognak majd minket? Egyébként étvágya, közérzete teljesen jó, láza sincs.

Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs kiszaradva? Wc papirosmtorlesnel nézd meg ha szarzra torolted, hogy a papír véres lesz e. Ha igen akkor csak a sok szekelestol van egy kisebesedese kívül. Kórházban bent fognak és lehet feleslegsen...
2013. nov. 30. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál, mert nagyon félek. Igazából néztem a papírt, de az nem volt véres, biztosan a székletében láttam a vért. Idén áprilisban voltunk már kórházban ugyan ez miatt, de akkor láza is volt és kiderült szalmonella. Igazából semmilyen kezelést nem). Nem értem akkor miért fognak bent, ha nincs kiszáradva. vagy ez csak az ügyeletes orvoson múlik? Nem tudom mit csináljak várjak még vagy vigyem be az ügyeletre.
2013. nov. 30. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Vidd be. A kisgyerekek nagyon hamar, és látható tünetek nélkül kiszáradnak, ennek megelőzésére szoktak bent fogni és infúziót adni, és hogy pótolják az elvesztett ásványi anyagokat. Nem azért, hogy szívassák a gyereket, hanem hogy ne legyen baja és hamarabb gyógyuljon. A széklet ha véres, az rossz dolog.
2013. nov. 30. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdező: mert a kórházak 3nap után kapnak támogatást egy betegnel.
2013. nov. 30. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
A véres széklet nagyon veszélyes. Feltétlenül azonnal orvoshoz kell vinni. Vannak nagyon veszélyes baktériumok.
2013. nov. 30. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!