Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SOS! Mit tudnék ilyenkor enni?

SOS! Mit tudnék ilyenkor enni?

Figyelt kérdés

Meg vagyok fázva elég rendesen, nehezen kapok levegőt stb. Kaptam antibiotikumot, ettől viszont mindennek gyógyszeríze van, hiába mosok folyton fogat, valamint nincs étvágyam.Már pár napja szinte nem ettem semmit, mert egyszerűen semmit nem kívánok, viszont olyan legyöngültnek érzem magam.Valami ötlet esetleg?? Tudom hülyén hangzik a kérdés, h éhes vagyok, de nem kívánok semmit, de ez van :)

Köszönöm a válaszokat!!

2010. márc. 9. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor beteg nem kiván az ember nagyon enni,ez normális.Igyál inkább csipkebogyóteát(nem filteres) mézzel,grapefruitot,aludj sokat és igyál izzasztó teakeveréket,sokat segit az is..,mármint az izzadás,mert pusztulnak a bacik,jobbulást!!
2010. márc. 9. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
erőleves, húsleves, laza könnyű ételek. krumplipüré, almakompót, banánturmix.
2010. márc. 9. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyél narancsot, kekszet,ropit, mézet! Én amikor lebetegedek olyan dolgokat szoktam enni, ami máskor eszembe sem jut. Képzeld ropit mártogattam már tejfölbe!:)
2010. márc. 9. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyél virslit, vagy tejbegrízt (tejberizst), sok levest, vagy olyan dolgokat, amik folyékonyabbak, és könnyebb nyelni, nem kell sok rágás hozzá.
2010. márc. 10. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Antibiotikum mellé feltétlenül igyál probiotikus joghurtot! Ugynais a gyógyszer minden baktériumot elpusztít a szervezetből, így a jótékony bélbaktériumokat is, ami pedig fontos. A probiotikus joghurt pont ezeket a jótékony bakt.-kat adja vissza aszervezetednek, ettől talán az étvágyad is megjön!!És igazán nem nagy adag, egy decis ivójoghurt.Minden nap egy.
2010. márc. 11. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!