Na kivették a mandulámat már ez a 4. napom, tegnap jöttem volna haza de vérzés miatt benn kellet maradnom. Így most már itthon vagyok. Cataflant szedek rá. Ilyenkor mit kell enni-inni?
Amikor nekem kivették a mandulámat, kakaót, tejet ittam, ebbe mártogatva kiflit, babapiskótát.. Amit nekem nem mondtak el, az az, hogy nem lehet hajat mosni 2 hétig, mert bevérezhetek. Ezt egy szobatártól tudtam meg.
Semmi olyat nem szabad enni, ami böki a torkodat. Egyél sok levest.
Érdekes, nekem nem mondták hogy nem ehetek tejes dolgokat úgyhogy azt ettem agyba-főbe:P Nekem annyit mondtak, hogy pépeset egyek és kerüljem az erős ízeket ami marhatja a sebet (csípős, fűszeres, savanyú...). Továbbá rögtön műtét utáni reggel pépes koszt címén adtak egy szelet kenyeret sajtkrémmel (héjjal együtt):P Egyénként szerintem úgyis érzed: ami fáj az bántja a sebet úgyhogy ne edd.
Néhány példa amit ettem: fagyi, krumplipüré (néha tésztaszószt kevertem bele hogy ne legyen olyan unalmas), tejföl, tej, joghurt, kása, gyümölcsturmix ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!