Mit csináljak? Gyakorlaton mindenféle fertőzésnek ki vagyunk téve? (többi lent)
Most van a gyakorlat egy szociális otthonban ahol a higénia egyenlő a nullával, inkább nem is részletezem milyen. És aki nem megy annak vége, vissza kell fizeznie fél millió ft-ot és nem mehet vizsgázni. Ez az utolsó része a tanfolyamnak, csütörtökön kezdődött a tanfolyam és augusztus 17-ig tart. El vagyunk osztva több osztályra. És ráadásul ilyen vírusos hasmenés járvány van a lakók között és sugárban hánynak. Egy osztálytársam már el is kapta, másik a családjának vitte haza. Én szerencsére nem, de ha erre gondolok pánikroham kerülget és elkezdek remegni, depressziósnak is érzem magam miatta.
Egyik osztálytársam megúszta a kórházi gyakorlatot mert hozott róla orvosi igazolást, hogy nem bírja és pánikrohama van miatta.
Szerintetek ha én is viszek akkor megúszhatom? Nekem fontosabb az egészségem, mint ez a szar...
Ráadásul otvar meg rühesség is van ott...
Teljesen normális válaszokat kaptál. A kérdésed úgy szól, hogy Mit csinàljak?
Vagy hagyd ott, de akkor a sulit is felejtsd el és menj más pályára, vagy bírd ki.
Az egészségügyi szakma ilyen! Az emberek betegek, te meg àpolod, gyógyítod őket. Ha neked ehhez nincs gusztusod, akkor inkább ne menj erre a pályára, mert a pácienseknek sem jó, ha pofákat vágsz. Ők nem tehetnek arról, hogy betegek...
És ha "ez a szar"-nak nevezed a gyakorlatot, akkor mindenképp hagyd abba, nincs szükség ilyen bunkó és neveletlen ápolókra.
Az a helyzet, hogy ha le is tudod ezt a gyakorlatot (akár felmentéssel, akár nem) utána - ha tényleg ezen a területen szertnél elhelyezkedni - mindenképp ezt kell csinálnod. Vagy nagy eséllyel hasonlót.
Szörnyű belegondolni, még nekem idegenként is, hogy olyan munkát csináljak, amihez a legkevesebb kedvem sincs. Ez fel fog őrölni téged is, meg a csládodat is is.
Szociális gondozó???
Nekem ápolónő van a családomban. Nem egy!
Inkább szállj magadba vagy Menj cukrásznak!
(Elnézést a cukrászoktól! Ez jutott elsőként eszembe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!