Ma Magyarországon mekkora az esélye a HIV fertőzésnek?
Figyelt kérdés
4 hete együtt voltam egy sráccal, aki állítása szerint rengeteg nővel volt már és gumit sem szokott használni. Tudom borzasztó felelőtlenség volt, de borzasztóan félek, hogy esetleg HÍV vírussal fertőződtem. Nem vagyok az az egy éjszakás csaj, ez volt életem első (és utolsó) kalandja. Ma reggel óta borzasztóan megvan duzzadva a nyakamban a pajzsmirigyem, tegnap még semmi bajom nem volt. Rettegek, kérlek válaszoljatok, ti mit gondoltok? Egyfolytában sírok, nem tudom mit tegyek.2014. aug. 25. 16:55
1/2 anonim válasza:
tessék, gugliban kerestem: [link]
2/2 anonim válasza:
Menj a nemi beteg gondozoba mert nemcsak hivet hanem szifiliszt trippert meg mast is el lehet kapni. Az teljesen mindegy mekorra az eselye mert ha elkapod a szazalekok nem fognak vigaszt nyujtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!