Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » HIV fertőzés esélye százalékok...

HIV fertőzés esélye százalékokban?

Figyelt kérdés
Nah most harmadjára teszem fel ezt a kérdést csak mostmár kifejtem hogy konrétan mire vagyok kíváncsi, mert eddig soha nem a kérdésemre válaszoltak: 20 éves vagyok eddig összen a 20 év alatt 5 nővel feküdtem le. Egyiknél sem használtam óvszert, de most ne ez legyen a fő dolog mert nem ez a kérdésem hogy emiatt elkaphtattam vagy nem, ha nem jelenleg magyarországon mennyi annak az esélye hogy HIV fertőzöt legyek. Pontos paraméterek: mind az 5 nőmet ismertem régebb óta, átlagos magyar lányok voltak, nem idegenek voltak, átlagban mind huszon évesek voltak és falusi lányok kettőnek már gyereke is volt. Most arra vagyok kíváncsi hogy mennyi az esélye hogy ők azok voltak. Hiába megyek el tesztre az több hét mire kimutatja én meg nem bírok olyan sokat várni aludni se bírok tőle, és igen most jutott az eszembe stb. stb. 4 nővel tavaly feküdtem le, és az ötödikkel egy pár napja szoval azt még ki sem mutatja a teszt sem. Csak a százalékokra és az esélyekre vagyok kíváncsi a leírtak alapján. Csak azért gyanakszom mert a fejemen egy kis púp áll ki a tarkóm fölött egy picivel pont ahol már a csont kezdődik vagy is ki tapintható, és ott a bal oldalon egy fél centis kis púp áll ki, hogy az nem-e nyírok csomó?? és igen menjek kivizsgálásra stb. de a házi orvosom nem enged sehova meg mindig azt mondja nem vagyok beteg nincs semmi bajom és haza küld :S
2010. márc. 2. 00:50
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
jah és ,ég egy kérdés: a sima átlagos vérvétel, az kimutajta vagy meglátszik rajta hogy HIV fertőzött vagyok-e?
2010. márc. 2. 00:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy sima vérvétellel nem tudják igazolni benned a HIV antitesteket, csak célzott vizsgálattal.

Az AIDS Magyarországon szerensére még nem elterjedt. Akkor vagy veszélyeztetett, ha nagyon sok szexuális partnered volt, és ezeknek a partnereknek is sok szexuális partnere volt. Valamint ha a partnereid drogfogyasztók, mivel a közösen használt tűvel könnyen és gyorsan terjed az AIDS.

Ha ezek nem állnak fenn, akkor nyugodtan alhatsz az elkövetkező három hónapban, ami elválaszt egy HIV-teszttől. Azt esélyed a fertőződésre egész szálakékban ki nem fejezhető.

Az AIDS-nek nincsenek ilyen hamar tünetei, mint ahogy te félsz tőle. Az orvosodnak igaza van, amikor hazaküld.

2010. márc. 2. 01:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Most jut eszedbe? :)

Engem kérlelhet bárhogy, bármilyen csaj a zokni akkor is fentmarad...

Egyébként nem kell paráznod, ha rendes falusi lányok, akkor nem lesz baj. ;)

Tüneteid pedig ilyen korán még nem lehetnek, különben is tarkó körül nem nagyon duzzan meg semmi. Szerintem csak csontot érzel.

Máskor használj óvszert, adott pillatanban lehet, hogy nem a legélvezetesebb választás, de legalább tudsz aludni utána...

Remélem nincs semmi bajod!

Jó éjt!

2010. márc. 2. 01:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, nah ez az ilyenekre voltam kíváncsi, ponzosan, köszönöm még 1x :) Mostmár biztos kibírom várni :P
2010. márc. 2. 01:43
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

a vérvételt nem bírod kivárni, de az itt válaszolók találgatásaival megelégszel?

annyival kiegészíteném az előttem írókat, hogy bár mo-on még nem elterjedt a hiv, ennek ellenére az elmúlt évben a fertőzöttek száma ugrásszerűen nőtt. főképp kifejezetten fiatalok (tiznévesek)körében, és értelmiségi fiatal felnőttek között.

2010. márc. 2. 01:51
 6/16 anonim ***** válasza:
29%
Százalékban 0, vagy 100. Olyan nincs, hogy valaki 19%-os valószínűséggel fertőzött. Ez nem matek. :) Egyedül a teszt a biztos, én a helyedben megcsináltatnám, akkor is, ha több hét az eredmény.
2010. márc. 2. 05:52
 7/16 anonim ***** válasza:
49%
Esetleg jelentkezz véradásra, ott is szűrik a HIV-et.
2010. márc. 2. 05:53
 8/16 anonim válasza:
66%
Szia végigolvasva a kérdésedet az esélye egyenlő a nullával!akine kgyereke van azt szűrik terhesség alatt az AIDS,HEPATITIST!Ők kiestek!Akivel meg most feküdtél le nem hiszem!Ha nem az ut szélén vettél fel hivatásost,és nem kábitószerezel és homoszexuális kapcsolatod sem volt akkor nyugi:))Teljesen más tünetei vannak és nem ez a legjelentősebb tünete!De mielött marha okos lennék használj máskor gumi tegy csomo betegség ellen is!Egy sima gombát nagyob ba valöszinűsége hogy elkapsz!!!
2010. márc. 2. 07:18
 9/16 anonim válasza:
100%
Utolsó vagyok ja a tarkónál nincs nyirok csomo az áll alatti nyirokcsomók vanna kde nem azok fognak először megduzzadni!
2010. márc. 2. 07:19
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket, de am van egy baj: én múlthét csütörtökön voltam az utolsó nővel és tegnap óta fáj a trokom és fáradtabb lettem egy kicsit, hogy ez nem-e a HIV vírus influenza szerű tünetei?? minden esetre ma délután megyek tesztre és utána pár hét múlva újra megyek, csak most ez érdekes jelenség. És mondjuk ha az lettem átlagban mennyi időm van hátra össz vissz kb.?
2010. márc. 3. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!