Férfi létemre évente szembesülök hugyúti fertőzéssel?
18 éves múltam,190 cm,105 kg(ha számít vhol),egészségesen étkezem,de nem nagyon sportolok.(tesi órákon kívül )max nyáron kajakozon,úszok.
Elsőnek 16 évesen történt ,vszeg felfázzan.Abtibiotikun Uractivval ötvözve vitte el. (!.Rá kb 1 évre megint megáldott az Isten eggyel,ekkor én szerintem azért történt,mert azzal a kézzel amelyikkel mikozben önkielégítést végezten(jobb) a mobilom képernyőjén jártam(természetesen ezzel a mobillal városban is járok :suli,Bkv,kutya f a s z a,stb.Érdemes hozzátenni azt,hogy nyáron szoktam fürdőcskézni egy 18 fok hőmérsékletü tóba.
Ha valaki hasonló cipőben jár,var orvos,esetleg a fentik közül megtalálta a gondot,kérem írjon!
Ja,és a 'kutya faszát' ne szó szerint értsétek xDDDD
Csak most láton,mi jött ki...:)))
Férfiaknál csak akkor alakul ki húgyúti fertőzés, ha van valami elváltozás a háttérben. Urológiai kivizsgálásra lenne szükséged.
Ha élsz nemi életet, akkor pedig nemi betegségek irányában nem ártana szűrni.
2-esnek igaza van, alapból, ha férfiként kapsz húgyuti fertőzést, az már komplikáltnak számít (csak nőknél nem).
Menj el orvoshoz, és mondd meg, hogy már többször volt ilyened és vizsgáljanak ki.
Nagyon meg lehet szívni ilyesmivel, terméketlenség, impotenci, krónikus, soha, semmilyen antibiotikummal ki nem irtható fertőzések, stb.
Hidd el, nem akarod ezt. Menj el orvoshoz minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!