Bélférgesség vagy csak a cseresznyében lévő kukac?
Nagyon megijedtem, amikor tegnap gilisztaszerű akármiket láttam meg a székletemben, mielőtt lehúztam volna a wc-t.
Tudom undorító az egész téma, de tanácstalan vagyok. Az orvosom meg szabadságon van.
Neten utánakerestem a bélférgesség témának, de olyan kinézetű giliszta akármit nem találtam. Azt tudom utólag, hogy a cseresznye, amit nagy mennyiségben ettem pár napig, az kukacos volt. Az az izé is haosnló kinézetű a székletemben., szóval olyan 3-5 mm hosszú, bordázott , ovális testű fehér, és valamelyik a tetején picit barnásabb, valamelyik tiszta fehér.
az oldalon a 4. kép: [link]
Az rémísztett meg leginkább, hogy 5-6 db-ot is találtam a székletemben, és egyet félretettem gy újságpapírra, és másnap még mozgott.
Tényleg bocsánat, de elég undorító volt!
Nem vagyok orvos, de laikusként annyit tudok, hogy amit elfogyasztunk, és ebben az esetben cseresznyét, az a gyomorba jut. a gyomorban gyomorsav van, ami segít a bevitt ételek emésztésében. VAgyis ha te kukacos cseresznyét ettél , nagyon esélyes az, hogy a sok kis kukac a gyomorsav martaléka lesz.
Így adott, hogy a székletedben nem lehetnek még élő cseresznye kukacot. Ha ez kiesik akkor marad a bélféreg aminek számtalan fajtája van. Hétfőn nem árt egy orvosi vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!