Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kisgyerekes anyukák! Ez...

Kisgyerekes anyukák! Ez bélférgesség lehet?

Figyelt kérdés
Azért címeztem így a kérdést,mert úgy tudom,kicsik között gyakrabban előfordul ez. 29 éves vagyok,ma 2 db rizsszemszerű kis halott férget találtam a székletemben. Olyan volt,mint egy lárva. Kicsi,fehér, kicsit kihegyesedő, egyik végén fekete pont.Pont mint a cseresznyébe található kis férgek.előzőnap ettem is cseresznyét,éreztem is, hogy rohadt a szem,de nem köptem ki, megettem. Lehet onnan jött, és nem emésztettem meg? Általánosban volt gilisztám, de azok mozogtak, nem voltak hullák, és kis cérnaszerűek voltak, nem ilyen "zömökebbek". Nagyon megijedtem, hogy mik lehetnek ezek...higiéniára odafigyelek(gyerekek közt dolgozom, így tőlük akár el is kaphattam valamit), nyers húst az utóbbi időben nem ettem(illetve megkóstoltam a darált húst, amit pirítottam egy lábosban, de az nem volt nyers, meg egy ismerősöm házi szalonnájából ettem). A bélféreg minden esetben cérnaszerű, vagy lehet ilyen is, amit én tapasztaltam? Mindig mozognak?? Vagy ez valami más féreg? Hétfőn lesz doki legközelebb, addig megőrülök :S :( Tapasztalatokat osszatok meg velem, legyetek szívesek! :(
2015. jún. 12. 23:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy féreg. Inkább emésztetlen valami volt. Egyél meg 4 gerezd fokhagymát! Ez egy jól beváll régi féreghajtó. Jól írtad le a cérnagiliszta küllemét. Ezen kívül még van orsóféreg, de az nagy. Galandféreg a kutyákban szokott lenni. Szerintem az lapos és uborkamag szerű /úgyhogy ez nem az/. Ne pánikolj feleslegesen!
2015. jún. 12. 23:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, igyekszem megnyugodni! :)
2015. jún. 12. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!