Lehetnek a leukémia tünetei? Nem bebeszélem!
Sziasztok!
Pár hete elég rosszul érzem magam, de egyre csak rosszabb.
Vagy ver a víz, vagy rettenetesen fázom, állandóan szomjas vagyok, sokszor hőemelkedésem van, fáradékony vagyok, rosszkedvű, és minden tagom fáj. Főleg izületi részen, de a derekam és a combcsontom is fáj.
Lehet ez valamilyen rák vagy esetleg leukémia tünete?
Anyum rákban halt meg, így nagy az esélyem rá.
Köszi előre is a válaszokat!
Én már másodjára nem adhattam vért, az alacsony heomglobin szintem miatt. Plusz újabban vérzik az orrom, alacsony vérnyomás mellett... Ezek a leukémia egyértelmű tünetei, mégsem vagyok az :-)
Te csak hipochonder vagy, vagy klimaxolsz...
Köszi!
Mindenképp megyek dokihoz!
Hipohonder lennék? Nos, akkor anyum is az volt,mikor a halálos ágyán megkért, hogy bármi apróság miatt is menjek dokihoz,mert inkább nevessenek, mint az legyen, ami vele volt? 45éves volt! Neki semmilyen tünete nem volt,egészen 2hónnappal a halála előttig!
Klimax? Aham, valószínű huszonévesen....
Szerintem tök normális, hogy félsz ilyen háttérrel. Mindenképp menj dokihoz és vizsgáltasd ki magad. Biztos nem lesz semmi komoly.... de jobb félni mint megijedni ;) Próbálj egy kicsit lazítani, míg nem lesznek eredmények, mert az ronthat az állapotodon. (Tapasztaltam :()
Jó egészséget!
Igazatok van, nem parázok, majd ha valami van, a vizsgálatok úgyis kimutatják!
El fogok menni, de nem stresszelem magam rajta. :-)
Aranyosak vagytok!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!