SOS! Valaki nem tudna segíteni?
Az ORVOS azt mondta, hogy "PIHENJÜNK" ... Na ettől a falra mászok, mikor az orvos ilyen szintű tanácsot ad, mikor én a bölcsészdiplomámmal jobbat mondok, ha azt mondom: valóban ételmérgezés-gyanús a dolog!
Ne pihenjetek, hanem irány a sürgősségi! Mert a háziorvos le fog benneteket tojni! Engem egyszer majdnem kinyírt az enyém!
Irány a kórház!
uhh..én most hánytam:()
Hát én vega lettem pár hete,ezért nagyrész csak tojást ettem,de fogyasztottam vajat,sajtot is.
Apa húst evett az elmúlt pár napban(virsli,csirke stb)
Anya is evett húst,meg tojást is,meg sajtot.
valamelyik válthatott ki ilyen reakciót??
A tejtermékek fokozottan váltanak ki ilyet! Nem akarlak megrémíteni, de a napokban hallottam nem tiszta, mérgezést okozó sajtról, amit visszahívtak az üzletekből! Meg se álljatok az orvosig!
Előző voltam!
Sziasztok! Már vagy ötször hánytam. A kórházban azt mondták hogy calicin vírus.
El ne kapjátok!!!
Jól tetted, hogy elmentél. Látod, a hülye háziorvos ennyit ér: PIHENJ, bazzeg, callici vírussal :( Pfff... A diplomáját és az engedélyét is visszavenném. Senkiházi kontár.
Jobbulást mindenkinek nálatok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!