Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SOS! Valaki nem tudna segíteni?

SOS! Valaki nem tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Apukám tegnap volt kórházban,mert hányt,meg égett a gyomra,és infúziót kapott. Majött haza,és semmi baja(vagyis meggyógyult). Most,kb egy órája nagyon fáj a gyomrom,hányingerem van,meg teltnek érzem magam,de nagyon. Ugyanez lett anyukámmal olyan negyed órája,de már hányt is. Mit tegyünk? Az orvos azt modta h pihenjünk. De nem jobb! SOS. Szerintetek mehetek holnap suliba? (SZM bál)
2010. febr. 24. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Figyelj,írjátok össze egy papírra mi az az étel/ital amit az elmúlt napokban fogyasztott a család. Ételmérgezés gyanús a dolog
2010. febr. 24. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Az ORVOS azt mondta, hogy "PIHENJÜNK" ... Na ettől a falra mászok, mikor az orvos ilyen szintű tanácsot ad, mikor én a bölcsészdiplomámmal jobbat mondok, ha azt mondom: valóban ételmérgezés-gyanús a dolog!

Ne pihenjetek, hanem irány a sürgősségi! Mert a háziorvos le fog benneteket tojni! Engem egyszer majdnem kinyírt az enyém!

Irány a kórház!

2010. febr. 24. 16:39
 3/9 A kérdező kommentje:

uhh..én most hánytam:()

Hát én vega lettem pár hete,ezért nagyrész csak tojást ettem,de fogyasztottam vajat,sajtot is.

Apa húst evett az elmúlt pár napban(virsli,csirke stb)

Anya is evett húst,meg tojást is,meg sajtot.

valamelyik válthatott ki ilyen reakciót??

2010. febr. 24. 16:41
 4/9 A kérdező kommentje:
na asszem akkor tényleg elmegyünk a kórházba(vagy inkább átmegyünk mert a szomszédban van) és második hál istennek "nem lett bajod"
2010. febr. 24. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:

A tejtermékek fokozottan váltanak ki ilyet! Nem akarlak megrémíteni, de a napokban hallottam nem tiszta, mérgezést okozó sajtról, amit visszahívtak az üzletekből! Meg se álljatok az orvosig!

Előző voltam!

2010. febr. 24. 16:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Már vagy ötször hánytam. A kórházban azt mondták hogy calicin vírus.

[link]

El ne kapjátok!!!

2010. febr. 24. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy elmentél. Látod, a hülye háziorvos ennyit ér: PIHENJ, bazzeg, callici vírussal :( Pfff... A diplomáját és az engedélyét is visszavenném. Senkiházi kontár.

Jobbulást mindenkinek nálatok!

2010. febr. 24. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyéni esetnél elmegy, hogy ilyet mond, de egy egész családnál már egyértelmű, hogy többrőlvan szó.
2010. febr. 24. 21:49
 9/9 A kérdező kommentje:
uhh...köszi mindenkinek! Nekem már ne fáj a hasam,nincs is hányingerem,csak belázasodtam. Nagyon kérlek ti ne kapjátok el mert szörnyű. Nah megyek pihenni. Sziasztok
2010. febr. 25. 08:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!