A zsírdaganat (atheroma) halálos?
Sziasztok!
Lehet az van a lágyékomnál,vagy esetleg nyirokcsomó.Majd csak 2 hét múlva jutok el orvoshoz a vizsgák miatt.Nagyon hipohonder vagyok,és már most eltemettem magam:S
Lehet valami halálos betegségem van:(
Köszönöm!
Lehet ez nem zsírdaganat,inkább nyirokcsomó,de akkor valami komoly betegségre utal...:S
jaj már, ne aggódj, süt a nap, gondolj pozitív dolgokra! a végén még bebeszéled magadnak a betegséget!
Süt a nap, menj sétálj egyet! :) és fedezd fel hogy az élet csodaszép! :)
Szia!
Vszínű kis gyulladás van a szervezetedbe és a nyirokmirigy csak a funkcióját végzi, védekezik...(ha fáj egy picit nyomásra, akkor 100%, hogy nymirigy)
Ne aggodj elmúlik!!!
Az lehet,mert állandóan felfázok:S És ha nem múlik el,akkor sincs feltétlenül baj?Meg a combcsontom állandóan ki-be kattan és az fájdalmas,már arra gondoltam csontdaganat.Azt nem lehet tudni mitől van?
Tudom,hogy nem itt kellene idegesítenem a népet,de valahogy leakarok szokni arról,hogy mindig valami halálos problémát vélek felfedezni.
Köszönöm,hogy mindenki normális válaszokat adott!
a nyirokcsomók akkor jönnek elő, ha vmi gyulladásod van. az pedig nem halálos. ha felvagy fázva ne csodálkozz h előjönnek.
de ha ennyire hipohonder vagy, télleg menj el egy orvoshoz, ő elmondja h semmi bakod, és az sokat segít a hipohonderség legyőzésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!