Zsirdaganat eltávolítására műtét nélküli gyógymód lehetséges-e?
A műtét elkerülhetetlen.
Cincike nem fog tudni segíteni, max a pénztárcád apasztja le. Ha ingyen segít, akkor talán a segítő szándékát elhiszem.
Cincikének nem hiszek, ilyen szövegeget bárki kitalálhat.
Veletek egyetértek./1-3/
Talán mégsem ír a "paradicsomos hozzászóló" olyan nagy hülyeséget, mert nekem már több zsírdaganat nőtt a fejemen, amit hasonló módon sikerült kifakasztanom és kitartó kinyomkodásokkal végül sikerült elmulasztani!
Zsírdaganat volt mindegyik, nem pattanás, ez látszott az eltávolított tartalmából is (zselés, kocsonyás zsírszerű anyag).
hüyeség. a lipómát te maximum konyhakéssel tudod felnyitni, de kifakasztani nem lehet, mert egy tokban van benne. fogalmad sincs róla, mi az a zsírdaganat. a bőr ALATT van. ha még most sem hiszitek el, íme egy műtét, komolyan meglepődnék, ha te ezt otthon a tükör előtt elintézted volna!
06-08 16:45-nak
OK!
Én is láttam már ezt a videót, semmi újat nem mutattál vele...
Ez csak azt bizonyítja, hogy NEKED még soha nem volt zsírdaganatod (lipómád), csak elképzeléseid vannak róla.
Nekem viszont évek óta több is volt/van, tehát tudom miről beszélek!!!
Attól még, hogy a BŐR ALATT VAN, még kifakasztható és otthon is eltávolítható! (A tyúkszem is a BŐR ALATT VAN, mégis otthon egyszerűen eltávolítható.)
A tyúkszemet is eltávolíttathatod sebésszel is, meg otthon a tyúkszemírtó folyadék segítségével... :DDD
A sebészeti eltávolítása kb. hasonló lenne, mint amit a zsírdaganatról láttál!
Nos, ennek ellenére nekem mégis sikerült már több mogyorónyi zsírdaganatot eltávolítanom saját magamnak!
Napokig, hetekig borogattam olyan folyadékkal, ami elvékonyítja a bőrt és ezután az elvékonyodott bőr alól ki tud fakadni ill. kinyomhatóvá válik a zsírdaganat....
A zsírdaganat tokját is ki lehet húzogatni a nyíláson keresztül! (Betadin folyadékkal sűrűn tanácsos fertőtleníteni!)
A tavalyi évben 2 db ilyen mogyorónyi daganatot távolítottam el saját magamnak a fejemről, szépen begyógyult, azóta nyoma sincs... :DDD
Természetesen senkit nem bíztatok hasonló cselekedetre, ezért is nem írom le a folyadékokat, amivel előzetesen borogattam a lipómákat!
Paradicsomot még nem próbáltam, de biztos vagyok benne, hogy az is hatékony lehet, mert eléggé savas, vékonyítja a bőrt, a bőr alatt lévő zsírdaganat azzal is kifakasztható/kinyomkodható lehet...
Bocsi, de én TAPASZTALATBÓL írom le, nem csak elképzelésekből vagy látott videók alapján!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!