Elkaphattam a HIV-et?
Akkor olvass utána a betegségednek. Bár nem sok az esélye, NEM csak szexuális úton terjed.
Én nagyon sajnállak téged és a feleségedet, de ez nem játék és igencsak komoly dolog.
Szerintem egy HIV betegnek legalább a közvetlen környezetét tájékoztatnia kéne, pont az ilyen balesetes fertőzések elkerülése érdekében. Attól is függ mit dolgozik, és milyen emberekkel, hogyan kerül kapcsolatba.
Gondolom utánanéztél ennek a vonatkozásnak is... Emiatt nem érhet benneteket hátrányos megkülönböztetés, viszont minimum a közeli kontaktusban élőkkel ezt meg kell beszélni.... Főleg úgy, hogy a feleséged semmilyen kezelésben nem részesül, ráadásul nincs sem regisztrálva HIV betegként, sem kivizsgálva rendesen.
Ha idejekorán elkezdik a kezelést, sokkal hatékonyabb... mindenképpen fel KELL keresni egy szakértőt a témában, aki útmutatást ad.
30: És van 30 nemi betegség, a többi sem érdekel?
Le is csukhatnak érte, ha 8 napon túl gyógyuló betegséget adsz át. És ahogy olvasom, évtizedekig sokaknak okoztál 8 napon túl gyógyuló megbetegedéseket.
Nem esik le, hogy ez súlyos testi sértés?
Helyes, örülünk neki.
Szerintem felesleges tovább paráznod, ennyi idő után ezek már nagyon pontos eredményt adnak. Legközelebb tanulj a dologból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!