Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphattam a HIV-et?

Elkaphattam a HIV-et?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja voltam egy lánnyal,akiről utólag kiderült,hogy prosti,volt orális és vaginális szex is,de végig volt rajtam gumi,nem vettem észre,hogy elszakadt volna,(biztos észre vettem volna),és a havija akkor múlt el,ezért egy-két csepp vér volt a gumin,ő levette,paprtörlővel,én utána megtöröltem papírral,és eljött rá 20 napra voltam a László kórházban ELISA hiv teszten,negatív lett,valami "ó" betűs szót mondott a hölgy,hogy az alacsony volt,de ettől még negatív lett az eredmény,tegnap piros lett a felső testem,és kiőtések lettek rajtam,ill eg kicsit a nyakamon,és a karomon,il a jobb combom,és ajobb alkarom,fájpicit,ha ha megnyomom,a combom meg csak néha belenyilal,picit szédülök,néha,voltam ügyeleten,ott kálcium injekciót kaptam,mivel szedek,egy curam nevezetű,gyógyszert arcüreggyulladásra,mert ey pár napja egyfolytában fojt az orrom,de mást nem éreztem,lázam nem volt idáig,lehetsége,hogy állnegatívot mutatott a lelet? Köszönöm a válaszokat.

2015. ápr. 18. 17:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Akkor olvass utána a betegségednek. Bár nem sok az esélye, NEM csak szexuális úton terjed.

Én nagyon sajnállak téged és a feleségedet, de ez nem játék és igencsak komoly dolog.

Szerintem egy HIV betegnek legalább a közvetlen környezetét tájékoztatnia kéne, pont az ilyen balesetes fertőzések elkerülése érdekében. Attól is függ mit dolgozik, és milyen emberekkel, hogyan kerül kapcsolatba.

Gondolom utánanéztél ennek a vonatkozásnak is... Emiatt nem érhet benneteket hátrányos megkülönböztetés, viszont minimum a közeli kontaktusban élőkkel ezt meg kell beszélni.... Főleg úgy, hogy a feleséged semmilyen kezelésben nem részesül, ráadásul nincs sem regisztrálva HIV betegként, sem kivizsgálva rendesen.

Ha idejekorán elkezdik a kezelést, sokkal hatékonyabb... mindenképpen fel KELL keresni egy szakértőt a témában, aki útmutatást ad.

2015. ápr. 24. 23:18
 32/35 anonim ***** válasza:

30: És van 30 nemi betegség, a többi sem érdekel?

Le is csukhatnak érte, ha 8 napon túl gyógyuló betegséget adsz át. És ahogy olvasom, évtizedekig sokaknak okoztál 8 napon túl gyógyuló megbetegedéseket.

Nem esik le, hogy ez súlyos testi sértés?

2015. ápr. 25. 14:49
 33/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok. akit még érdekel a téma,voltam 3,ill 7 hétre teszten,mindkettő negatív lett,de attól még elfogok menni mégegyszer valamikor tesztre. Mindenkinek köszönöm,aki írt válaszolt,mindenkinek szép napot ...
2015. máj. 27. 19:49
 34/35 anonim ***** válasza:

Helyes, örülünk neki.

Szerintem felesleges tovább paráznod, ennyi idő után ezek már nagyon pontos eredményt adnak. Legközelebb tanulj a dologból :)

2015. máj. 27. 21:01
 35/35 anonim válasza:
Én szifiliszt kaptam egyszer prostitòl. Nem volt kellemes a 30 injekciò utána.
2015. máj. 27. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!