Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphattam a HIV-et?

Elkaphattam a HIV-et?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja voltam egy lánnyal,akiről utólag kiderült,hogy prosti,volt orális és vaginális szex is,de végig volt rajtam gumi,nem vettem észre,hogy elszakadt volna,(biztos észre vettem volna),és a havija akkor múlt el,ezért egy-két csepp vér volt a gumin,ő levette,paprtörlővel,én utána megtöröltem papírral,és eljött rá 20 napra voltam a László kórházban ELISA hiv teszten,negatív lett,valami "ó" betűs szót mondott a hölgy,hogy az alacsony volt,de ettől még negatív lett az eredmény,tegnap piros lett a felső testem,és kiőtések lettek rajtam,ill eg kicsit a nyakamon,és a karomon,il a jobb combom,és ajobb alkarom,fájpicit,ha ha megnyomom,a combom meg csak néha belenyilal,picit szédülök,néha,voltam ügyeleten,ott kálcium injekciót kaptam,mivel szedek,egy curam nevezetű,gyógyszert arcüreggyulladásra,mert ey pár napja egyfolytában fojt az orrom,de mást nem éreztem,lázam nem volt idáig,lehetsége,hogy állnegatívot mutatott a lelet? Köszönöm a válaszokat.

2015. ápr. 18. 17:58
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
ennyi idő alatt nem jelentkeznek az AIDS tünetei, nálam januárban derült ki, de 16-17 éve vagyok hordozó. Mostmár vannak tünetei, de nem olyanok mint amiket te írtál.
2015. ápr. 23. 18:01
 22/35 anonim ***** válasza:

19: Háziorvosnál is, de a bőrgyógyászaton pont jó helyen vagy. Jó ötlet a másik orvos ugyanott!

Ha lehet, az osztályvezető főorvoshoz menj és panaszold is be ezt az előző hozzáállást, hoyg nem kapsz felvilágosítást és kivizsgálást.

Még az urológia kompetens, esetleg andrológia.

2015. ápr. 23. 18:06
 23/35 anonim ***** válasza:

19: De a lány számát csak tudod.. .vagy előp tudod keríteni, ha akrod!

Ha járványügyi eset vagy, akkor úgyis meg kell add a rendelőben az elérhetőségét.

2015. ápr. 23. 18:08
 24/35 A kérdező kommentje:
ma voltam megint azt mondák ilyen,hiv szifilisz tesztet tudnak csinálni,és ha valamit elkaptam volna akkor lenne jele ott,de ott minden rendben.... Szabad kérdeznem,hogy derült ki hogy hiv hordozó lettél,ill ha nem túl indiszkrét,hogy hol kaptad el,és hogy milyen tüneteid vannak? nagyon sajnálom egyébként ..... biztos rossz érzés lehet,én már majd összeestem amikor mentem a vizsgálatra ill. addig is..használtam gumit,meg voltam 20 napra rá vizsgálaton az negatív lett. ja és annyit még,hogy azóta ,hogy élsz,úgy értem tudja a család ha volt párod,elfordult tőled? a család,melót találsz, stb..? Bocsánat ha tolakodó vagyok...
2015. ápr. 23. 21:36
 25/35 anonim ***** válasza:
Igen, a HIV és szifilisz megy inygen vérből. Még óvszerhjasználat mellett elkapható pár betegség, ennek krédezz utána, de sztem ennyi. Úszd meg!:)
2015. ápr. 23. 21:56
 26/35 A kérdező kommentje:
Megkérdezem köszönöm... :)
2015. ápr. 23. 23:34
 27/35 anonim ***** válasza:
20 éve a Amerikába költöztem, elég zűrös életem volt akkoriban, nem védekeztem, gyakran váltottam a partnereimet, aztán egyszer az egyik lány közölte hogy AIDS-es. Már akkor sejtettem hogy én is elkaptam, de nem mentem orvoshoz és nem is érdekelt a dolog. 6 éve haza jöttem Magyarországra és tavaly kezdett el foglalkoztatni a dolog hogy mi van ha valóban AIDS-es vagyok. Feleségemnek annak idején mondtam hogy valószínű hogy elkaptam a kórt, de nem érdekelte, összeházasodtunk de gyereket nem vállatunk. Most hogy már biztosan tudjuk, nem fordult el tőlem, velem van és segít mindenben, tudja hogy ő is elkapta de nem csináltatott vizsgálatot. Szüleim meghaltak már jó ideje, rokonaim vannak de nem tartjuk a kapcsolatot, így ők nem tudják. Mikor megtudtam hogy valóban beteg vagyok nem tört le, tisztában vagyok a múltammal, tudtam hogy az akkori életemnek lesz hátúlütője és elfogadom mivel magamnak kerestem a bajt, nem hibáztattam és nem hibáztatok érte senkit.
2015. ápr. 24. 13:05
 28/35 anonim ***** válasza:
Dugd a fejed a földbe? Hát a HIV-nél ez nem a legjobb megoldás. Egyébként már elég jól kezelhető, de hogy én megfertőzzek mást... Hát elég durva.
2015. ápr. 24. 17:04
 29/35 anonim ***** válasza:

Azért marha becsületes és jó dolog, hogy szartál eddig a betegségedre, vajon hány embert fertőzhettél meg??

Feleséged nem csináltatott tesztet? Komolyan a középkorban élünk?

Marhára le kellene jelenteni, ugyanis a környezetének TUDNIA kell, hogy fertőző beteg.

Ezért terjed ez a rohadt kór, mert sokan így állnak hozzá :( Nincs még meg a gyógymód, csak a halál időpontját lehet kitolni, és együtt élni a betegséggel...

2015. ápr. 24. 18:35
 30/35 anonim ***** válasza:
Amikor a fentebb említett lány bejelentette hogy AIDS-es (ez még az Államokban volt), onnan kezdve egy nővel volt szexuális kapcsolatom, ő pedig a feleségem. Szóval mást nem fertőztem meg rajta kívül, ő viszont tudta hogy mit csinál de nem érdekelte.
2015. ápr. 24. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!