Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphattam a HIV-et?

Elkaphattam a HIV-et?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja voltam egy lánnyal,akiről utólag kiderült,hogy prosti,volt orális és vaginális szex is,de végig volt rajtam gumi,nem vettem észre,hogy elszakadt volna,(biztos észre vettem volna),és a havija akkor múlt el,ezért egy-két csepp vér volt a gumin,ő levette,paprtörlővel,én utána megtöröltem papírral,és eljött rá 20 napra voltam a László kórházban ELISA hiv teszten,negatív lett,valami "ó" betűs szót mondott a hölgy,hogy az alacsony volt,de ettől még negatív lett az eredmény,tegnap piros lett a felső testem,és kiőtések lettek rajtam,ill eg kicsit a nyakamon,és a karomon,il a jobb combom,és ajobb alkarom,fájpicit,ha ha megnyomom,a combom meg csak néha belenyilal,picit szédülök,néha,voltam ügyeleten,ott kálcium injekciót kaptam,mivel szedek,egy curam nevezetű,gyógyszert arcüreggyulladásra,mert ey pár napja egyfolytában fojt az orrom,de mást nem éreztem,lázam nem volt idáig,lehetsége,hogy állnegatívot mutatott a lelet? Köszönöm a válaszokat.

2015. ápr. 18. 17:58
1 2 3 4
 1/35 gublug ***** válasza:
78%
Szerintem nem kaptad el, a hív tünetei másmilyenek.
2015. ápr. 18. 18:02
 2/35 anonim válasza:
100%
De azért a helyedben még egyszer elmennék, biztos ami biztos
2015. ápr. 18. 18:07
 3/35 anonim ***** válasza:
82%
Várj még 2-3 hónapot és csak utána menj el egy HIV szűrővizsgálatra.
2015. ápr. 18. 18:09
 4/35 anonim ***** válasza:
53%

Ez nem hiv, hanem egy másik betegség.

Orális szex közben is volt gumi rajtad?

HIV-et csak 4 hét után lehet kimutatni, a 20 nap nem elég.

2015. ápr. 18. 18:13
 5/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,... Igen volt orális szex közben is rajtam,csak nem tudom,hogy utána bőrön keresztül,esetleg az ujjamnál, a körömnél nem volt e kisebb sérülés,és ott esetleg bejuthatott-e. És milyenek a HIV tünetei,mert én ezeket is olvastam,de biztosat sajnos nem tudok...Köszönöm ezt is.
2015. ápr. 18. 21:15
 6/35 A kérdező kommentje:
vagy esetleg,más nemi betegség jelei,még erre gondoltam,de ha mást elkaptam,akkor elméletben a HIV is lehetséges?
2015. ápr. 18. 21:17
 7/35 A kérdező kommentje:
ja és 2,5 hete egy picit érzem a nyakamon a nyirokcsomót,hogy érzékenynem momndanám,hoy fáj,és csak az egyik oldalon,ill,nagyon nem is lehet kitapintani,hogy nagyobb lenne....
2015. ápr. 18. 23:14
 8/35 anonim válasza:

Bebeszéled magadnak..

Nyugiiiiiiii

2015. ápr. 19. 14:37
 9/35 anonim ***** válasza:

A HIV-nek ennyi idő alatt nem jönnek ki a tünetei, mégcsak ki sem lehet mutatni általában. Tehát 100% kizárható, hogy a jelenlegi tüneteid HIV vírustól származnának.

Persze a fertőzés maga nem zárható ki. Viszont gumival nagyon kicsi az esélye, főleg, ha nem szakadt el.

Menj el egy átfogó STD szűrésre, 6 héttel az aktus után. Akkor lehet megbizonyosodni a HIV-ről. Más egyéb feltehetőleg beképzeled az egészet, és egy egyszerű vírusfertőzésről van szó. Vagy az elhúzódó arcüreggyulladás szövődményeiről lehet szó.

Ca injekciót allergiás reakcióra szoktak adni, és ez beleillik egy ilyennek. Lehet a Curam antibiotikum váltotta ki.

Tehát a teendők:

Menj vissza a háziorvoshoz

Majd menj el egy átfogó STD szűrésre. HIV, Hepa, Clamydia, esetleg érdemes lehet szifiliszt is megnézetni:

[link]

2015. ápr. 19. 15:05
 10/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de hinném,hogy be beszélem magamnak,ha nem is hiv,de valami van,mert fáj a az alkarom os érintésre,olyan mintha beütöttem volna,ill.a combom ks bele- bele nyilal,és a nyirokcsomót is érzemmeg. Akiütés sem múlt még el,szóval szerintem ha nem is az de valami van....
2015. ápr. 19. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!