Annyira félek, hogy elkapok valamit. Mindent megteszek, hogy ne kaphassak el semmit de nagyon félek. Ugye nem kapok el semmi nemi nyavalyát?
Gyűlölök wc-re menni....még itthon is szétfertőtlenítek mindent.. nem is beszélve nyilvános wc-ről pl a suliban kénytelen vagyok elmenni mert bepisilnék 8-18ig...annak a menete ( bemegyek alaposan kezet mosok forróvízzel szappannak könyékig bemosakodok kb..aztán saját zsepibe megtörlöm a kezem majd zsepivel bemegyek az egyik wc-be zsepivel fogom a kilincset és zárom az ajtót..majd lehúzom a wc-t hátha maradt benne valami ..aztán felhajtom az ülőkét körbefújom fertőtlenítővel aztán törlőkendőkkel leteregetem a csészét nehogy még mindig akadjon rajta valami és ezután bár nem értem semmihez lefertőtlenítem a kezem fertőtlenítőgéllel és félig guggolva célba veszem a wc-t és pisilek majd gondosan ügyelek,hogy ne érjen hozzá semmim és a zsepim amivel megtörlöm magam ne érintkezzen semmivel...)
de még így is nagyon félek,hogy elkapok valamit... rettegek tőle...szűz vagyok sosem szexeltem nehogy már én szenvedjek azért mert más összevissza szexel fűvel fával..
Rettenetesen félek attól,hogy minimális érintkezéssel egy 100ad milliméternyi kis láthatatlan dologtól fertőzést kapjak...abba belehalnék...
Ugye ha ennyire figyelek nem kaphatok el semmilyen nemi fertőzést?
Azt ugye tudod, hogy minél inkább steril környezetet teremtesz magad körül annál gyengébb lesz az immunrendszered és annál könnyebben fertőződsz meg?
Inkább az immunrendszered erősítsd és tartsd be az ALAPVETŐ higiéniás szabályokat. A túlfertőtlenítéssel többet ártasz mint használsz, szvsz.
Hehe. Bírom, hogy a wc-ben mindenki a közvetlen érintkezéstől fél... Kedves kérdező nem akarlak elkeseríteni, de a wc lehúzással miliónyi apró kis mikróba kerül a levegőbe.
És nagyon tanácsolom, hogy fordulj szakemberhez. A te állapotod már nem normális. Ha valaki ennyire fél a fertőzésektől, az orvosi eset. Nem bántásból írom, ez tény. Remélem mielőbb kigyógyulsz ebből az állapotodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!