Mennyi az esélye annak, hogy elkaphattam így a HIV-et?
Nagyon félek tőle, remegek, és mivel volt szorongásom régebben, néha sírni támadna kedvem a félelemtől.
19 éves fiú vagyok. A lány akivel megismerkedtem, 1 hónap után közelebb kerültünk egymáshoz.
Nos a következő volt:
Nyalogatta a testem, puszilgatott, nyalogatta a péniszem, és kicsit be is vette a szájába (pici orál, de téll nagyon kicsi), csók nyelvvel is.
És ennyi.
Én nem nyalogattam a vagináját, csak picit izgattam,. de a kezemen nincs seb. És nem is éreztem h ráment volna valami.
De mégis félek. Mennyi lehet ennek az esélye, ha úgy vesszük, hogy a lány pozitív?
Hogyan tudnék megnyugodni? Csak azért kérdezem mert minden hülyeséggel nem akarnék tesztre rohangálni. :(
jaj, hagyjuk már ezt a gyógyszergyáras maszlagot
de ha már összeesküvés elmélet...
ha tudnád, hogy a kormánynak mibe van beleszólása, és miket nem engedélyez..., egyből nem a gyógyszergyárakat hibáztatnád
"De egyáltalán miből gondoltad, hogy a csaj HIV + ? "
Mindig előtör ez a félelme. Ha a betegségre gondolok, már elmegy a kedvem mindentől.
32: Ha az illető nem kapott vérátömlesztést és nem volt óvszer nélkül senkivel, esetleg csak szüzekkel, akkor 0% az esélye a HIV-nek.
De van esélye így is 0 29 másik nemi úton terjedő betegségnek. STD-szűrésre illik elmenni minden új partner előtt vagy után, ha az nem volt szűz vagy nem csak szüzekkel volt addigi életében, és ha egyszer így fény derül rá, hogy az indokoltnál több betegséget szereztél valakitől, akkor indokolt csak a HIV-szűrés. De mondom, mikor mész a bőrgyógyászatra a sima nemi szűrésre, akkor mellé megcsinálják a HIV-et is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!