Mennyi az esélye annak, hogy elkaphattam így a HIV-et?
Nagyon félek tőle, remegek, és mivel volt szorongásom régebben, néha sírni támadna kedvem a félelemtől.
19 éves fiú vagyok. A lány akivel megismerkedtem, 1 hónap után közelebb kerültünk egymáshoz.
Nos a következő volt:
Nyalogatta a testem, puszilgatott, nyalogatta a péniszem, és kicsit be is vette a szájába (pici orál, de téll nagyon kicsi), csók nyelvvel is.
És ennyi.
Én nem nyalogattam a vagináját, csak picit izgattam,. de a kezemen nincs seb. És nem is éreztem h ráment volna valami.
De mégis félek. Mennyi lehet ennek az esélye, ha úgy vesszük, hogy a lány pozitív?
Hogyan tudnék megnyugodni? Csak azért kérdezem mert minden hülyeséggel nem akarnék tesztre rohangálni. :(
neked inkább pszichológusra lenne szükséged
nem normális, hogy ha összefekszel akárkivel, függetlenül attól, mennyire megbízható, egyből rohansz kivizsgálásra, hogy vajon mit kaphattál el tőle
Csak a gyógyszerlobbi hathatós munkája nyomán alakult ki olyan kép a fiatalokban, hogy a vaginában álnok és veszélyes kórokozók garmadája áll lesben a gyanútlanul betévedő hímtagra leselkedve.
56 éves vagyok, és noha nem a szűzies életemről vagyok/voltam híres, és (eltekintve egy néhány perces próbálkozástól) SOHA nem használtam óvszert, még nem rohadt le a fszom, de még csak egy nyavalyás szifiliszt se sikerült összeszedni. Nem hogy HIV vírust. Ellenben egyszer volt egy gombás fertőzésem, de azt akárhol elkaphattam.
Pszichológus/Pszichiáter tényleg nem ártana számodra.
De egyáltalán miből gondoltad, hogy a csaj HIV + ?
Ha meg ennyire rettegsz, akkor miért nem használsz óvszert orálnál is? Te meg ne kényeztess senkit orálisan és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!