Mennyi az esélye annak, hogy elkaphattam így a HIV-et?
Nagyon félek tőle, remegek, és mivel volt szorongásom régebben, néha sírni támadna kedvem a félelemtől.
19 éves fiú vagyok. A lány akivel megismerkedtem, 1 hónap után közelebb kerültünk egymáshoz.
Nos a következő volt:
Nyalogatta a testem, puszilgatott, nyalogatta a péniszem, és kicsit be is vette a szájába (pici orál, de téll nagyon kicsi), csók nyelvvel is.
És ennyi.
Én nem nyalogattam a vagináját, csak picit izgattam,. de a kezemen nincs seb. És nem is éreztem h ráment volna valami.
De mégis félek. Mennyi lehet ennek az esélye, ha úgy vesszük, hogy a lány pozitív?
Hogyan tudnék megnyugodni? Csak azért kérdezem mert minden hülyeséggel nem akarnék tesztre rohangálni. :(
Az óvszert a dugásra értette.
De az orális kb 1 percig tartott, v annyi ideig se. 4-5ször fel-le és ennyi.
NEm tudom, mi a különbség a sima félelem és a fóbia között?
Akkor tehát nem kell félnem?
Ó, az nem számít.
Inkább azzal kéne tisztában lenni, hogy mennyire kockázatos partner.
Ha kaptál tőle mondjuk 3-féle nemi betegséget, akkor mellette már a HIV-et is megnézetném. Ingyenes amúgy.
De azt inkább nők kapják el férfiaktól ondó által, ettől szerintem nem kaptad el.
Tehát semmi okod gyanakodni a lányra, csak azért aggódsz, mert azt mondta, óvszer mindig kell? Ember, nő vagyok, én is az óvszert preferálom, mint sokan mások... és nem vagyok nemi beteg. A lánynak csak volt esze, hogy 1 hónap után óvszert húzat veled.
Nyugodj meg.
Nem az óvszerrel van a gondom, hanem a nagy félelmemmel. Amúgy sem tettem be neki sehová.
Orális szexnél nem volt, de az csak kb 1 percig tartott, és csak 1-szer volt.
Mégis valamiért mindig belém hasít a félelem, hogy mi van ha mégis....
"sőt más partnerrel is előjön ugyanez a szorongás"
Volt már ilyen sajnos. :(
Amúgy akkor 0 az esély, negatív "maradtam"? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!