Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen betegseg lehet ez?

Milyen betegseg lehet ez?

Figyelt kérdés
tobb mint ket hete szerdan kezdodott. egyik pillanatrol a masikra felment a lazam 38ra. aztan napokig emelkedett. szombat este megallt 40 foknal. aztan jobban lettem egy napig. emellett folyamatosan meg van duzzadva a nyaki nyirokcsomom es mindket mandulam hatalmas. fejfajas is kiser, faradtsag, etvagytalansag es kedvtelenseg mellett. antibiotikumot kaptam. multhet szerdara tunetmentes voltam es minden okenak tunt. penteken visszajott a lazam. a hetveget fekvessel toltottem de a lazam csak ment fel megint 39,5ig. igy ment a heten is, folyamatosan ingadozik a laz 37-39 kozott. dokim nem tudta megmondani mi lehet ez. napi harom liter folyadekot iszok. 4000mg cvitamint szedek meg algopyrint. tippem sincs mi lehet ez. ha barkinek van otlete szivesen fogadnam. koszonom.

2015. jan. 30. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Itt az influenza időszak,ne csodálkozz. Sokszor 2 hétig is tarthat. Ha panaszod van az orvoshoz menj vissza,ha ő úgy gondolja akkkor beutal a laborba
2015. jan. 30. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs valamilyen szövődményed? Orvos meghallgatta a tüdődet?
2015. jan. 30. 15:41
 3/3 A kérdező kommentje:
tudo negativ. hurutosan kohogok de nem veszes. csak a laz nem megy le.
2015. jan. 30. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!