Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van olyan betegség, hogy a...

Van olyan betegség, hogy a péniszen több lyuk van a kelleténél? Mondjuk oldalt?

Figyelt kérdés

2015. jan. 19. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
El elég furán hangzik. nem hinném hogy van ilyen
2015. jan. 19. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Van pl. a hypospadiasis, amikor a húgycsőnyílás rendellenesen fejlődik és létezik húgycsősipoly is.

De pontosan mire gondolsz? Hol vannak a lyukak? Urológusnál voltál már?

2015. jan. 19. 14:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem velem van a gond, csak hallottam ilyenről és kíváncsi voltam, igaz-e.
2015. jan. 19. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:

2\3-as jól mondta de ezt csecsemőkorban (ill 3 éves korig ajánlatos elvégeztetni)felfedezik és akkor meg szoktàk műteni,mertaz egész péniszt az aljàn felvagjàk a(van hogy többször kell műteni) húgyvezeték rövidségét korrigàljàj és minnél koràbban csinàljàk meg a seb,a hegek annàl jobban tud gyógyulni,és még nem okoz gátlàsokat.

Nekem van egy ismerősöm akinél a rokon gyereknél a szülők 9,5 éves koràig vàrtak ezzel,nem gondoltàk àt,önzők voltak,a gyerekben màr ebben a korban vannak gàtlások,màr mindent felfog,katétereztéki is,hogy tudjon pisilni,ekkor elaltattàk,de ki tudja hogyanfognak a hegek gyógyulni,most 10 éves a sràc,azóta mellékhere gyulladást is összeszedett a gyerek.(pont olvastam hogy korán meg kell csinàlni mert sok kihatasa lehet betegségekre is)

2015. jan. 19. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet ilyen,de az akkor születési rendellenesség.
2015. jan. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!