Ti mennyit jártok dokihoz?
Kedves Kérdező!
Ezt hogy érted?
"Arról nem is beszélve, hogy manapság már bakteriális fertőzésre is felírják" (az antibiotikumot)
Miért, régen mire írták fel szerinted? Az antibiotikum bakteriális fertőzések kezelésére szolgáló szer. Sok súlyos szövődményt, halált lehet vele megelőzni. Persze nem kell nyakló nélkül adni, de pl. bakteriális agyhártyagyulladásban életmentő, a skarlát esetén nem alakul ki a szívbetegség, ha antibiotikumot kap stb.
Aranyos, hogy próbálod csillogtatni a tudásodat és lenkei katonájaként harcolni a csúnya gyógyszerek ellen!
Rendben, tiltsuk ki az antibiotikumokat a világból, aztán majd üvegfalon keresztül fogom végignézni, hogy hogyan birkózol meg mondjuk egy mycobacterium tubercolosissal. :)
Sajnos sok orvos nemtörődömsége és pénzhajhászása vezetett idáig, hogy sokan félnek, okkal. De kivétel mindig van, részben sajnos van igazság abban, amit leírsz, én is látom, és tapasztalom. De vannak helyzetek, állapotok, ahol gyógyszernél nélkül szinte garantált a halál.
Nevem Lenkei... Gábor Lenkei. Miquel, szolgálatra jelentkezz! :D
Egy ideje, olyan 4 éve elkerülnek a komoly betegségek. Egy két makacsabb felső légúti betegség néha megkóstol, de ritka, mint a fehér holló. Illetve az orvosi mérgek nélkül még könnyebben is meggyógyulok mint régen. Évente egyszer-kétszer elnézek a dokihoz, "táppénzcsalás" miatt. Fogdokihoz el kéne nézni, érzésem szerint van egy lyukas fogam sajna...
Az a baj, hogy tényleg irtózatos ami megy manapság egy háziorvosi rendelőben. Látod a nyugdíjasok tömkelegét társasági életet élni, miközben várják a recept hegyeket, anélkül, hogy az orvos rájuk pillantott volna. Évekig, évtizedekig szedik ugyanazokat a gyógyszereket, 0 eredménnyel. Én sajnos ott tartok, hogy nem lehet normális segítséget kapni az orvosoktól. Illetve csak akkor, ha valami baleset ér, eltörik valamid, beléd áll egy golfütő, ilyesmi. Ezt el tudják látni, megcsinálják jóra. Mondjuk már az is kérdéses, hogy a műtét után mi van? Rengetegen lerobbannak egy egy ilyesmi műtét után. ..
"Itt sok öngyógyító van, és mindegyik azt írta a végére, hogy amikor már sírva véreset pisilt, mert a gyógynövény nem segített, akkor az antibiotikumtól már 1 nap alatt jobb lett."
Ha az ember ez elején elkapja a betegséget, nagyon sok esetben elkerülheti a gyógyszereket, antibiotikumokat. Így azokat tényleg csak a végső esetben, tehát hosszú távon (években számolva) a lehető legkevesebb mennyiságet viszi be a szervezetébe, és mint tudjuk, ami nem öl meg az megerősít.
Persze dokihoz el kell menni, mert olyan már velem is volt, hogy nem tudtam mi a bajom, nem kezeltem, aztán már kevs volt rá a házi gyógymód. Ha előbb tudtam volna, simán kijövök belőle gyógyszer nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!