Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szolnoki kismamák melyik...

Szolnoki kismamák melyik dokihoz jártok?

Figyelt kérdés

Milyen a hozzáállása?Hol rendel, Mikor és mennyiért ?Be kell jeletkezni nála?ha igen tudtok adni elérhetőséget is?

Nagyon szépen köszönöm!

2009. júl. 1. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Bocsi, hogy belekotyogok, még sajnos nem vagyok kismama, de nagyon sokszor olvasom az oldalt. Emődi dr-ról nagyon jókat irnak, de Úri-Szabó Károlyt itt sokan szidták. Személyes tapasztalatot nem tudok egyikőjükről sem. Bizom benne, hogy ir majd valaki, aki érdemben is tud mondani valamit, én most csak amolyan közbekotyogó voltam :)))
2009. júl. 1. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem ugyan nem volt fogadott dokim,de mindkét fiam Dr. Tóth Zoltánnál született. Szerintem ő nagyon jó orvos,kedves,figyelmes. Azt sajnos nem tudom,hogy fogad e "magán" beteget,de gondolom igen.
2009. júl. 2. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Én dr. Mosonyi Attilához jártam, nagyon szuper orvos! A Szapáry úton van a rendelője, nem kell időpontot kérned. Hétfőn, szerdán du 5-7-ig, pénteken du. 3-5-ig van a hivatalos magánrendelési idő, de ez mindig kitolódik annyira, ameddig szükséges - ahány "betege" várakozik. Tavaly jártam hozzá, akkor egy komplett vizsgálatért 11 ezret kellett volna fizetnem - a kiírt tarifák szerint - de 7 ezret kért. Gondolom azért, mert őt kértem a szüléshez is.

Mindent részletesen elmagyaráz, ha kérdésed van, szívesen válaszol, minden "csacska" kérdésemet meghallgatta stb. A várója és a rendelője is családias, sokan járnak hozzá. Csak ajánlani tudom!

2009. júl. 2. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy a szülésnél nála nincs minimum tarifa. Amikor erről kérdeztem, azt mondta, ő sosem értette azt, amikor egy orvos előre mondja, a szülés x ezer, apás szülés y ezer... Azt mondta, egy ilyen felkérés eleve megtiszteltetés, mert ez azt jelzi, hogy a kismama bízik az orvosában. Jól tudja, hogy egy baba születése mennyi pénzbe kerül, mire mindent beszerez a család, így neki nem lenne képe xy összeget elkérni. Ő azt szokta mondani, hogy annyit fogad el köszönettel, amennyit a család gondol és amennyi jut a büdzséből.
2009. júl. 2. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Dr Erdődi Zoltán

telefon: 56/230-316

mobil: 30/915-3203

fax: 56/230-316

e-mail: erdodidr@t-online.hu

Cím: 5000 Szolnok Rozmaring ut 9.

Szuper doki!

2009. júl. 2. 12:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. júl. 3. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!