Vége az életemnek, mit tegzek? Elegem lett az életemből ronda "voltam" elmentem egy plasztikai sebészhez mell, fenék száj nagzobbitás! Végūl az egész arcom! Anyam szivrohamot kapott
Figyelt kérdés
Elvesztettem a munkám most az m5-ön dolgozok2015. jan. 7. 16:23
2/3 A kérdező kommentje:
Nem nincs semmi csak nem ismernek ram a barataim
2015. jan. 8. 19:09
3/3 anonim válasza:
Szerintem fordulj mentálhigiénés szakemberhez vagy pszichológushoz-ingyenes is van,tb-s!És kérj segítséget ahhoz,hogy rendbe tudd tenni az életed és hogy rendbe hozd saját magad.Hosszú az élet,még bármit kezdhetsz vele,de először a fejedben kell rendet tenned.Minden ember értékes,te is az vagy.Miért vesztetted el a munkád?Mert megváltozott az arcod?Így most jobban érzed magad?Ha mégsem jó így neked,biztosan vissza lehet csinálni.Tényleg keress fel valakit,aki segíthet,a te életed is értékes,hát kezdj vele komolyabban valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!