Nagyon hipochonder vagyok?
Figyelt kérdés
Leesett a telefonom ebbe a latyakos, koszos hóba, és bár meglepő módon semmi baja nem lett, és át is töröltem szappanos vízzel, félek kicsit. Attól, hogy koszos maradt, és ahogy telefonálok, vagy megfogom (és eszek később például) elkapok valamit. Szerintetek túlzás ettől tartani?2010. febr. 4. 14:05
1/7 anonim válasza:
Túlzás, igen! Ha kivülről alaposan letisztogattad, tedd le egy száraz helyre, hogy ha van benne esetleg valami lé, kifolyjon belőle és rendesen kiszáradjon. Végülis nem egy fertőbe hanem a hóba ejtetted.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát azért nem sima hóba, hanem ebbe a koszos, latyakos feketébe...
2010. febr. 4. 14:45
3/7 anonim válasza:
de ha már kitörölted és kiszáradt semmi baja sem lesz.
most akkor ha nem ejtetted volna le akkor is elkaphatnál valami ("ha nagyon akarnál..") mert nem hiszem, hogy mindig mielőtt a kezedbe vetted, kezet mostál.
Szóval szerintem ettől nem kell félni, másokkal is történik ilyen és semmi bajuk, élnek-virulnak!:):)
5/7 anonim válasza:
Inkább a telefonod nyiffanhatott volna ki, vedd le a töltőt, szárítsd ki, te meg igyál egy főzet citromfű-teát, meg is nyugszol, ki is tisztít, és minden rendben lesz, és lőn békesség. :)
6/7 anonim válasza:
nem vagy, én mindennap miután hazajövök vagy szappanos vízzel áttörlöm,vagy van ilyen kis kézfertőtlenítőm alkoholos amit csak rá kell tenni abból rakok rá.
7/7 anonim válasza:
nagyon nagyon... 1 kis kosz senkinek nem árt... volt hogy kb könyékig olajos kézzel ettem a pizzát, és semmi bajom nem lett tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!