Hogyan hozhatnám helyre az immunrendszerem?
Eléggé fontos lenne,hogy pontosan mi a betegséged. Nyilván nem ugyanazt kell szednie egy multiplexesnek, mint egy IBD-snek. Kevés az infó!
(szintén autoimmun beteg vagyok)
Aha, ismerem. Ez annyiból "mázli", hogy ehetsz-ihatsz bármit. Szintén jó, hogy tünetmentes vagy évek óta. A helyedben alávetném magam egy neked összeállított vitaminkúrának. Menj el egy olyan vérvételre, ahol megállapítják,hogy milyen vitaminból van hiányod és így tudod pótolni szépen.
A jógát már próbáltad? Nagyon hatásos, neked pláne. D vitamint szedsz? Ha nem, akkor (vérvétel után persze) az is sokat segíthet rajtad. Ezen túl gyógynövényes borogatás, vagy ivókúra is jó lehet.
A jógát próbáltam, és rossz tapasztalatom van. Nagy csoportban voltunk, a tanár nem igen figyelt külön-külön mindenkire, így mondjuk érthető, hogy nekem baromi nehéz és fájdalmas volt. Akkor is erőltette a mozdulatokat, mikor mondtam, neki, hogy mindjárt bepisilek a fájdalomtól, mondván, hogy nem baj az, az úgy jó... Úgyhogy kb. 6 alkalom után abbahagytam.
Nagyon jó tippeket írtál, meg fogom lépni. Köszönöm!
Akkor nagyon-nagyon rossz helyre mentél. Ha pesti vagy, én tudok ajánlani egy jó helyet. Én javaslom,hogy menj máshová és ne hagyd annyiban a jógát, ez pont arról szól,hogy ha fáj, akkor nem folytatjuk. Nekem is baromi nehéz a mozgás, más típusú autoimmun betegségem van, viszont reumás vagyok én is és nekem mindig azt mondta a jógatanár,hogy én a könnyebb verziót csináljam és azonnal hagyjam abba,ha fáj.
Jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!