A szájban lévő herpeszt hogyan kezeljük? Gyümölcs fogyasztása az hatásos?
Hát azért aftára van egy pár tippem: glycosept oldat; phlogosol oldat; carbosan gél; aperisan gél; hyperol-os öblögetés.
És sajna nem mindenkinek múlik el egy hét alatt. és nagyon tud fájni, nekem volt hogy sírtam evés közben, de néha a mosolygás is fájt.
Propolisz jó még rá. Ezen kívül lehet szedni fájdalom és gyulladáscsökkentőt, ha nagyon fáj.
Gyümölcs a gyümölcssav miatt kimarja.
Mégis mi alapján állít itt fel diagnózist bárki is, úgy hogy nem látta az elváltozást?:) javasolnám orvosnak megmutatni.
Megáll az eszem komolyan.
Az afta egyébként is herpesz eredetű, tehát mindenképp a vírus kiölése és a immunrendszer támogatásával gyógyítható értelemszerűen. B és C vitamin bevitel szükséges legalább 7 napon keresztül. Fontos lenne az L-Lysine bevitel, ami a herpeszre a legjobb. Ez kúraszerűen is alkalmazható és folyamatos használata sem okoz aminosav torlódást.
Jó egészséget.
Kedves kérdező! a #2-es vagyok. Kikúráltad már magad és nem haltál bele az aftába? :)
Már elnézést de én elég sokat küzdöttem aftával (már ha a kérdezőnek is az a baja) de azért sose jutottam el addig hogy annyira rágörcsöljek a témára ahogy CODE3 írta. Már bocsánat de ha egy hétig kezeli valaki és nem múlik/nincs javulás evidens hogy orvoshoz megy. Nem kell leoltani mindenkit mert nem az a véleménye mint a mienk. Nem is beszélve arról ha valakinek (sajnos) bőven van tapasztalata a témában (ismételten ha ez a baja a kérdezőnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!