Gyumolcseves utan ehsegerzet?
Figyelt kérdés
Sziasztok este 10 kor ehes voltam igy megettem 7 narancsot majd elmentem aludni.Reggel felkeltemnes borzaszto ehsegerzetet ereztem ettem is 3 tojast 4 szelet teljes kiorlesu kenyeret es 1 banant.Utana ugyereztem jobb de visszajott aztan ebedeltem ettem 100g csirkemellet 100g teljes kiorlesu tesztaval es meg mindig nem mult el:/ az az oka hogy tul sokaig volt este a gyomromban a gyomorsav?mit tegyek?:)2014. dec. 14. 13:33
1/1 csabika1971 válasza:
Na, pár dolog.
A narancsban "sok" a gyümölcs sav, ami gyorsítja az emésztést "hasonló az alma is", ezért nem igazán lehet jóllakni naranccsal. Csak éhesebb leszel tőle.
A banán hasonló érzést produkál, bár benne nincs sav. Csak nagyon gyorsan emésztődik, hihetetlenül gyorsan szerzel a banánból evés után energiát, ezért kedvelik oly nagyon a testépítők.
Azaz ez éppen két olyan gyümölcs amivel "tartósan" nem lehet jól lakni, sőt gyorsítva az anyagcserét teljesen kiürítenek.
Ezért lettél olyan éhes utánuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!