Rettenetesen meg vagyok fázva. Hogy szedhetném magam össze a leggyorsabban?
Figyelt kérdés
Percenként fújom az orrom, hőemelkedésem van, fáj a fejem, nem kapok levegőt, köhögök, és iszonyat rossz a közérzetem. Pedig a hétvégén nagyon sokat kellene tanulnom, de úgy zúg jelenleg is a fejem, hogy nem megy. Mit vegyek be, mit igyak, mit csináljak, hogy jobban legyek hnapra vagy legkésőbb vasárnapra?:S2010. jan. 29. 21:10
1/8 anonim válasza:
Forró citromos tea (igazi citromból), coldrex, c vitamin, ágynyugalom.
2/8 anonim válasza:
Nem fog vígasztalni, de én egy hete vagyok így és kicsit ma kezdtem jobban lenni. Nagyon sok meleg folyadék és az lenne jó, ha ágyban tudnál maradni.
3/8 anonim válasza:
Coldrex italpor! HCC köhögésre! Ha ez nincs otthon sok, sok forró tea mézzel, és lázcsillapító Rubophen. Torkot bekötni, kamillával gőzőlni. Be az ágyba és jól betakarózni.
4/8 A kérdező kommentje:
Forró tea, sok narancs, Semicillin, Algopyrin megy egész nap, de egyre rosszabb, bár a torkom egyelőre nem fáj. Feküdni se nagyon bírok, mert akkor meg eldugul az orrom sajnos, illetve holnaptól tanulnom kellene. Semmi esély rá szerintetek?:S Ha veszek Coldrexet elképzelhető, hogy tudok hétvégén tanulni? Köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. jan. 29. 21:27
5/8 anonim válasza:
ne stresszelj. pihenni kell, tea, de ne forró mert akkor a méz elveszti a vitamintartalmát. béres csepp is mehet akár. lándzsás utifű köhögés elleni szirup? 1 nap alatt csodát ne várj hogy másnap frissen ébredsz... 3-4 nap mulva már jobban leszel.
6/8 anonim válasza:
Ez a kombó sokat segít nekem ilyenkor: csipkebogyó + citromfű + cickafarkfű teája. Ne legyen túl meleg, hogy a csipkebogyó megőrizze a C-vitamin-tartalmát. És persze pihenj, feküdj, amennyit csak tudsz, illetve jól esik. Csináld azt, ami jól esik, mert az is sokat segít. Remélem, azóta már jobban vagy, most nézem, mikor tetted fel a kérdést. :D
8/8 anonim válasza:
Kombó = összetett dolog, páros v. hármas.
Most is azt iszom :), mert fáj a karom-lábam-hátam, és hőemelkedésem van. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!