Rettenetesen törik a körmöm, borzalmasan hullik a hajam, a Biovanne erre jó? Tapasztalatok?
Bár nem eszek valami rendszeresen , egészségesen, sajnos étkezési zavaros vagyok meg van egyéb más problémám is. remélem, ha vitamint szedek a közérzetem valamivel jobb lesz, és akkor a hajam se fog hullani, illetve szép körmeim is lesznek, ezért fordulok hozzátok tapasztalatokért.
Válaszaitokat köszönöm!
L/18
Szerintem jó rá a Biovanne.
Illetve még használhatnál valami körömerősítő körömlakkot.
A sörélesztő tablettát ajánlom, DMben Rossmannban lehet kapni, a bőrnek, hajnak, körömnek jót tesz, és teljesen természetes anyag.
25/L
Szerintem meg nem jó rá. A művitamin nem is szívódik fel rendesen, cserébe károsítja a májat. Persze nem egy db, hanem hosszú távon és/vagy mértéktelenül szedve.
A te problémádra egyetlen megoldás van, az egészséges, normális, kiegyensúlyozott táplálkozás. Ébresztő!!! A szervezeted már jelezte (hajhullás, rossz közérzet), hogy baj van, rosszat teszel vele, nem kapja meg, amire szüksége van. Mire vársz még? Még nagyobb bajra?
Ne esztétikai problémának fogd fel, hanem a szervezeted segélykiáltásának. Vagy annyira utálod magad, hogy szándékosan megölöd a tested?
Be lettem oltva?
Vitaminok annyira nem lehetnek károsak, vagy mégis..? Ténylegesen vitaminhiányom van, meg vashiányom is van, vérvétel mutatta ki, pótolni szeretném, annyit sajnos nem tudok enni amennyire szükségem lenne, a gyomrom öklömnyi szűk és érzékeny.. ezért szeretnék vitaminokkal segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!