Mekkora hőfokot tud max. Túlélni a lábgomba?
"Hogy jön ide a fenyítés?"
Úgy, hogy a fájdalom és az égési foltok talán elég motiváció lenne a testnek, hogy több beleadással küzdjön a kórokozók ellen, és ne a gyógyszert támadja és utasítsa ki, hanem a kórokozót.
Nyílván saját magamon, miért, mi a jó istenre gondoltál?? >(
Rossz az, aki rosszra gondol.
Egyébként ha nem muszáj, nem tenném; De a kudarcok után kb. már csak ez tud eszembe jutni.
A lábgombának meleg, nedves környezetre van szüksége. A cipőben rohadó láb ideális hely nekik.
Utazóként egy párszor belefutottam, könnyen el lehet kapni zuhanyzókban, ha az ember nem használ papucsot.
Nekem minden esetben pár nap alatt kiirtotta a lábgombát a HINTŐPOR, bármilyen. Lábszag ellen is jó, mivel azt is gomba okozta. Ha nem akarsz drága krémekre költeni, akkor próbáld meg ezt.
Mielőtt felvennéd a zoknidat, beszórod a lábfejedet hintőporral és csak utána veszed fel a zoknit, majd a cipőt. A hintőpor kiszárítja a bőrfelületet, nem fog beizzadni tőle a lábad. Ha egész nap cipőben kell lenned, akkor napközben ismételd ezt meg még egyszer.
Sajtszagú olcsó quechua túrabakancsok nagy szövetségese a hintőpor.
Oké, köszi, akkor előbb még a hintőporral próbálkozok, azt az egyet még nem próbáltam.
Ha ezek a gombák ennyire túlélik a hőt is, hogy fél óráig kell főzni őket, akkor már a leégetés se menne. Annyi erővel már szó szerint amputálhatnám is a lábam.
Próbáld ki ezt:Formalinos lábáztatás is jó. Egy nagy lavór vízbe tégy egy evőkanálnyi formalint, és áztasd benne 20 percet. A hordott cipőt is ki kell fertőtleníteni: Formalinos vatta a cipőbe, cipő nejlonzacsiba jól lezárva (kettőbe is teheted), majd így álljon egy éjszakát, majd ki kell szellőztetni.
A szódabikarbóna is jó lehet.Esetleg ecetes vizes lábfürdő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!