Lábgomba lehet?
Egy ideje lábszagtól szenvedek. Fürdés után is büdös marad a lábam, kivéve ha előtte ecetes vízzel megmosom. De akkor is csak egy bizonyos ideig nincs szaga. Lefekszek aludni és reggelre lábszag lesz a szobában és büdös lesz minden! Ágynemű huzatot,lepedőt is hetente cserélni kell mert érzik rajta. Pár hónapja vettem észre, hogy hámlik is a lábam, nem viszket és nem fáj de hámlik. Gomba lehet? Canestent neki?
Most vettem ezüst szálas zoknit meg antibakteriális zoknit, azokba kevésbé lesz büdös, de a legidegesítőbb, hogy ha nem rakom cipőbe akkor is büdös lesz valamennyire csak úgy magától. Ízzad is. A szőnyeget is folyton mosom mert az is büdös ott ahol ülök.
Ecetes lábfürdőt ki mennyi ecettel szokta? Milyen arányba?
Ha szerintetek ez gomba akkor ki milyen kenőcsöt javasol?
Cipőt ki milyet ajánl sokat mászkálok tetőn szakmámból adódóan ezért valami munkás cipő kellene.
Előre is köszönöm a válaszokat.
F\26
Jó rá, esténként kend be Canesteinnel a lábad, nekem pár nap alatt elmulasztotta a gombát, igaz nekem az ujjaim között volt és fájt.
Reggel mosakodás után használj lábhintőport, gyógyszertárban van többféle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!