Igaz hogy ha büdös valakinek a lába akkor az azért van mert lábgombája van?
Nekem tudomásom szerint még nem volt, és azt mondta egyik ismerősöm hogy akinek büdös a lába az azért van mert lábgombája van. Mert nekem kb 1 hete tényleg nagyon büdi, de gondolom mert melóban egész nap zárt cipőben vagyok.
néha viszket is a lábam mondjuk, de nem vészes.
Most akkor lábgombám van ? ha igen milyen kenőcsöt vegyek rá ?
Dokihoz elmenni vele , nincs időm mert dolgozom mindig.
nem biztos, lehet h izzad stb.
ecetes vízbe áztasd
A cipőbe meg ha kellemetlen szagú szódabikarbónát érdemes szórni majd használat előtt kiszórni belőle
ez kezdeti gombára utal. Nem kell dokihoz rohannod, elég, ha naponta alaposan megmosod, vagy kiáztatod, szárazra törlöd, akár hajszárítóval megszárítani. Kezeld le valami fertőtlenítő krémmel és a munkába indulás előtt szórd be szódabikarbónával. A bakancsaidra is fordíts figyelmet.
Vegyél a patikában formalint, azt csepegtesd vattába, tedd a cipőt és ezt a vattát egy nylon zacskóba és kösd be. Hagy ebben 24 órát.Miután kivetted tedd ki a napra szintén legalább 24 órára. Így lehet fertőtleníteni a cipőket. És talán a szagtól is megszabadulsz.
patikai kénporral, vagy szódabikarbónával szórd be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!