Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Besokalt a szervezetem?

Besokalt a szervezetem?

Figyelt kérdés
augusztus óta 4.alkalommal van begyulladva a mandulám, attól félek hogy ez azért van mert augusztus végén volt egy kalandom és nem védekeztünk...de kis koromban is volt a mandulámmal gond már akkor is mondták hogy ki kéne vetetni de anyu nem akarta. Most sokalt be a szervezetem és ezért gyullad be ilyen gyakran?!
2014. nov. 21. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Orál szextől mandulla gyulladás? :D Nem hiszem, hogy a spermában streptococcus baktérium van. Menj el a dokihoz, mert valószínüleg ki kell venni a manduládat.
2014. nov. 21. 17:47
 2/8 A kérdező kommentje:
remes szex :D voltam csinált torok le oltást csak elgondolkodtam nem attól az esettől vagyok gyakran beteg.
2014. nov. 21. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem attól, de ha hiszel abban, hogy minden betegségnek lelki oka van,akkor a mandula (azt hiszem) valami ki nem mondott dolgot jelent.Lehet pont a szex az! :D Azon már ne agyalj, megtörtént, vége. De dokihoz tényleg menj el, mert nem olyan jó, ha mindig gyulladásban van valamid, jelen esetben a mandulád. Megterheli a szervezetet.
2014. nov. 21. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, látom voltál. Nem tudom mi az a torok leoltás, de biztos kapsz/kaptál rá megfelelő gyógyszert.
2014. nov. 21. 18:21
 5/8 A kérdező kommentje:
vettek mintát a torkomból amit le kellett adni az ántszhez :) nem adott semmit...ezt is úgy csinálta meg hogy én kértem hogy csináljon leoltást...
2014. nov. 21. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
de akkor gondolom még nincs meg az eredmény
2014. nov. 21. 18:48
 7/8 A kérdező kommentje:
ha van benne valami 10munka már ha nincs akkor 3
2014. nov. 21. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
spermában is lehet streptococcus, és az pont a mandulát betegíti meg.
2014. nov. 21. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!