Megfertőzhedtem fonálféreggel/bélgilisztával? Megfogták az ételem. Több infó a leírásban.
Az esély megvan rá. Mert a kilincseket is megfogták kutyázás után.
Sajnos a szegény emberek mindent elkövetnek azért hogy mégszegényebbek legyenek, sőt azért is hogy más is az legyen. Ha anyagilag nem sikerül másokat a mélybe taszítaniuk, akkor kutyákat tartanak akár panelban is, hogy mások betegek lehessenek. Sajnos hallottam olyat egy társasházi "zombigyűlésen", vagyis folyosón rikácsolóktól, hogy együtt aludt és fürdött a kutyájával és a toaletten vette észre hogy sok-sok bélféreg került a testébe. Szerintem több kutya kell még, mert akkor a szembe és szívbe is kerül féreg. (Van szívféreg is). Az állam támogathatná a kutyatartást, úgyis fogy a népesség, utána jobban fogyna.
Sajnos igazat kell adjak az 1. válaszolónak.
Magyarországon forgalomban lévő emberi féreghajtó a Vermox.
Háziorvossal kellene konzultálni.
Ezeket a fejlődési ciklusokat nem ismerem.
Az a baj, hogy még egy széklet vizsgálat negatív eredménye sem megbízható!!! -> orvostól tudom.
A lakótelepen és a társasházunkban rengeteg a kutya. Az egyik fő veszélyforrás mindenkire a kilincsek. A társasház főbejárati kilincseit mindenki megfogja, a kutyások is. Sajnos volt már rá példa hogy mikroszkóp és olvasószemüveg nélkül is jó lehetett látni (és szagáról azonosítani) a kilincsen a kutyaürüléket. Persze minek takarítaná le aki rákente, a sok kéz lekoptatja.
Nem értem hogy az emberek miért rontják kutyatartással az amúgy sem svájci színvonalú életminőségüket.
Nem minden középületen van fotocellás automata ajtó, tehát kilincsek vannak. De ez a kutyatartókat nem zavarja, kutyaürítés és törlés után megkötik kutyájukat majd megfogják a közös kilincseket, de még a bevásárló kocsikat és kosarakat is, hogy más is szenvedhesen.
Én se szeretem, ha valakinek panelban van kutyája. Nálunk szerencsére eddig nem annyira vészes a helyzet, de volt már olyan, hogy kutyavizelet volt a folyosón.
Amúgy kiderült, hogy a kiskutyák már voltak egyszer féregtelenítve. Úgyhogy most kicsit megnyugodtam. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!