Akinek autoimmun betegsége van! Hogy jöttetek rá? Mik voltak a tünetek? Milyen betegséged van?
az a baj, hogy sok fajtája van, ezért így konkrétan nem lehet tüneteket írni.
nagymamámnak olyan van(nevét nem tudom), ami először a mozgásszervrendszerét támadta meg, szóval izületeket stb, aztán meg a szívet és a tüdőt. csak később jöttek rá, hogy ezek mind összefüggtek, amikro pár napon belül mindez megtörtént. de aúgy neki úgy kezdődött, hogy egyszerűen pár nap alatt nem tudott lábra állni meg fogni a kezével.
szteroidokat lehetne szedni, de neki azt nem engedik a kora miatt, így tulképp nem is igazán kezelik.
szóval ennek rengeteg vállfaja van sajnos:(((
Tudom, tudom, és én mindegyikre kíváncsi vagyok. Olyan megfoghatatlanok ezek a betegségek, azért érdekel. Meg azért, mert nem tudom, h érintett vagyok-e.
Nagymamádnak nem reumatoid arthritise van? Az szokott idős korban jelentkezni és ízületeket megtámadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!