Miért beteg mindenki, mindenhol? Miért nem marad otthon, aki beteg?
Figyelt kérdés
Most komolyan,ő is jobban tudna úgy gyógyulni,nem fertőződne vissza plusz mások se esnének le a lábukról.Védekezni hogy lehet ennyi veszélyforrás ellen?Nincs is hideg meg járványok,miért beteg tizböl kilenc ember?2014. szept. 18. 20:26
11/13 A kérdező kommentje:
6-os,sajnálom a helyzetüket. 8-as,én már sok olyan vonattal utaztam,ráadásul nemzetközi járaton is volt ilyen helyzet
2014. szept. 18. 20:44
12/13 anonim válasza:
Ősszel mindig sok a náthás, de most valóban feltünően sok a beteg, a körzeti rendelőben annyian vannak, mint még soha, a környezetemben az összes gyógyszertárban hosszú sorok állnak, nem tudom milyen vírus terjeng most ennyire.
Mi is elkaptuk és már második hete tart a nátha, köhögés, ennyi ideig nem is lehet senki betegállományban, vagy nem hiányozhat az iskolából.
13/13 anonim válasza:
Rossz esetben az állásukat is féltik. Jobb esetben is simán lehet, hogy nagyon nehéz megszervezni az embernek maga helyett helyettesítést, vagy szörnyű sok munka felhalmozódna, ezért csak akkor mennek betegszabira, ha tényleg képtelenek lennének dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!