Miért beteg mindenki, mindenhol? Miért nem marad otthon, aki beteg?
Figyelt kérdés
Most komolyan,ő is jobban tudna úgy gyógyulni,nem fertőződne vissza plusz mások se esnének le a lábukról.Védekezni hogy lehet ennyi veszélyforrás ellen?Nincs is hideg meg járványok,miért beteg tizböl kilenc ember?2014. szept. 18. 20:26
1/13 anonim válasza:
A 10/9 azért erős. Amúgy meg mikrotápanyaghiány és egészségtelen táplálkozás, gyenge immunrendszer, a modernség miatti túlzott higiénia igénye.
Védekezni? Alapvető higiéniai alűrök (kézmosás), magas dózisú vitamin- és ásványi anyag bevitel.
2/13 anonim válasza:
Pedig járvány van...
amúgy meg azért mert a táppénz a fizetés 70%-a, én pl. 2 hete beteg vagyok...
3/13 anonim válasza:
Legtöbb ember nem mer elmenni táppénzre, mert akkor nincs többé munkahelye.
4/13 anonim válasza:
Nálunk a férjem egy hétig beteg volt, addig nem mentünk boltba sem, de már nem volt mit enni. Akkor elmentünk boltba, de másnapra én is beteg lettem. Most megint nem megyünk egy hétig sehova, de az idős szüleinket már nem láttuk 3 hete, ami elég rossz nekik.
5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm. A túlzott higiénia miatti igény mit takar?Kell bizonyos fokú higiénia hogy ne betegedjenek meg az emberek,nyilván a túlzásba esés sem jó,de most akkor melyik a biztonságosabb?A higiéniátlan környezet vagy a túlzott higiénia?Én azt nem tartom pl megfelelő helyzetnek hogy bizonyos intézményekben vagy vonaton nincs lehetőség szappanos meleg vizes vagy egyáltalán vizes kézmosásra és ez fertőzés lehetőségét foglalja magában. Vagy az lenne a túlzás ha mindenhol szappan meg egyéb higiéniai dolgok lennének?
2014. szept. 18. 20:32
6/13 anonim válasza:
Ja és a férjemnek is nagyon nehéz volt megszervezni az itthon maradást, mert oktat, több száz embert, most azoknak elmaradt az óra.
7/13 anonim válasza:
Ez evolúciós probléma, mondhatni "most már cseszhetjük". Amíg a vadonban éltünk a többi állattal, addig felvettük az almát a földről és megettük, most meg elég sok tisztító jellegű eljáráson megy keresztül, hogy fogyaszthassuk. Az immunrendszerünk alkalmazkodott az elmúlt évezredek rohamos fejlődéséhez, mondhatni gyengült, kevésbé van felvértezve a kórokozókkal szemben. Legalábbis aszondják, ezt annyira nem vágom.
8/13 anonim válasza:
Vonaton nincs lehetőség? Eddig ahányszor utaztam volt csap és szappan :D
9/13 anonim válasza:
Azért nem maradnak otthon, mert nem tehetik meg.
10/13 anonim válasza:
Sok munkahelyen elmész táppénzre, rúgnak ki a fenébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!