15 évesen már veszélyes a bárányhimlő?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 14:24
11/13 anonim válasza:
Ha nem akarsz lemenni az orvoshoz - bár lehet tényleg tanácsos lenne elkerülnöd a rendelőt a többi kisgyerekek (fertőzésveszély) miatt - akkor szerintem ilyen esetben ki is lehet hívni házhoz a házidokit, csak egy telefonba kerül, megkérdezed, aztán ha kimegy kimegy, ha nem akkor meg lemész :)
Nyugi, én 16 évesen kaptam meg és túléltem...bár van jó pár hely, ahol megmaradt a buborék, holott nem kapartam el :(((
12/13 anonim válasza:
Igen, de csak ha bárány vagy. xD
13/13 anonim válasza:
utolsó válaszolonak: felettéb szellemes vagy...
Én is 15 vagyok és most a második napom de ez valami elviselhetetlen :| annyira viszket és olyan nagy hólyagok vannak rajtam hogy nehezen tudom már elviselni :/ lázadra vigyázz, hogy nemenjen nagyon magasra, meg púderezd és jo lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!