így is elkaphattam a h1n1-et?
Figyelt kérdés
2 hónapja beoltattam magam.Tegnap erősen köhögtem hurutosat.Hőemelkedésem van izomfájdalom.Szar a közérzetem.Elkaphattam a h1n1-et ha már beoltottak?2010. jan. 16. 14:05
1/13 A kérdező kommentje:
+jobb térd és jobb vállam nagyon fáj.
2010. jan. 16. 14:07
2/13 anonim válasza:
ajjjjj MOSTMÁR AZTÁN ELEGEM VAN!!! MÉRT KELL, MINDENKINEK MEGKÉRDEZNI, HOGY ELKAPTA-E A H1N1-ET, AKINEK ÉPP FOLYIK EGY KICIST AZ ORRA VAN KÖHINT EGYET???? szálj már le erről a témáról!
3/13 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normális választ írni akkor minek írsz?Különben ha ebbe a helyzetbe lennél,mint én akkor te se ezt mondanád
2010. jan. 16. 14:10
4/13 A kérdező kommentje:
UI:most írtam először.
2010. jan. 16. 14:11
5/13 anonim válasza:
ez egy sima nátha -.-" influenza, nem h1n1....... ne idegeskedj, ez csak a média hatása, kicsit fel van fújva az egész... nyugi!
6/13 anonim válasza:
Ez más ami neked van, egyszerűen megfáztál.nem kell egyből megijedni. Menj el szépen hétfőn dokihoz és kapsz rá gyógyszert. Addig is igyál sok teát, vegyél be Rubophen lázcsillapítót, pihenj. A hőemekedéstől is fájhatnak a végtagjaid.De az is lehet légcsőhurutod van, ami szintén megfázástól lehet.Nyugi!!!!!!!
7/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. jan. 16. 14:16
8/13 anonim válasza:
Hat ha helyesen oltottak be, akkor nem hiszem. A H1N1-en kivul meg rengeteg mas influenza virus van, amiket csak tunet alapjan nem lehet megkulonboztetni a H1N1-tol. Vegyel lazcsillapitot es maradj otthon par napig. Jobbulast
9/13 anonim válasza:
igen, elkaphattad, ilyenkor az oltás annyiban segít, hogy enyhébbek a tüneteid, és gyorsabban meggyógyulsz, azt viszont senki nem tudja így megmondani neked, h ez h1n1, sima influenza, v megfázás-e.
10/13 anonim válasza:
14:14-es vagyok :D látod a számokat? remélem szerencsét hoz neked ez a bejegyzés :) amúgy ez a betegség rajtam is átment, izületfájdalom, hányás, nagyon erős fejfájás,kb 1 hét alatt átmegy rajtad :) igyál sok teát, és ha nagyon bedugul az orrod, akkor inhalálj, forralj fel vizet, tedd egy széles tálba, csöpögtess bele mentol (lehet venni, nem tudom pontosan a nevét, de ilyen aroma féleség) de a kamillás tea is jó, na, ha ez kész van, hajolj a tál fölé, tegély törölközőt a fejedre (boríts be, hogy a tál és te egy elzárt helyen legyen) és lélegezz mélyeket, nagyon hatásos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!